Zdravím.Chtěl bych se zeptat zdejších určitě znalejších věci a problémů s doklady.Koupil jsem si skůtra dvoutakt zn. PGO a chtěl bych k němu doklady.Je nějaké jiné řešení než koupit přesně ty doklady na tento skůtr?
No pokud jsi to koupil uplne bez papiru tak musis sehnad od nekoho kdo to treba naboural CZ doklady,jinak to prihlasit nelze.Pokud to je z venku tak bys k tomu mel mit puvodni zahranicni doklady a pak to prihlasit jde.
Já jsem to koupil od někoho kdo prý k tomu doklady měl a omylem je prý vyhodil.Dalo by se to nějak zjistit jestli k tomu opravdu ty doklady byly vůbec někdy vystaveny?
Ke kazdemu scootu byly doklady... Pokud si to koupil s tim, ze to doklady ma a pak ti rekl, ze je nema...tak nevahej a at ti vrati penize...ptz ve smlouve urcite nebylo psano, ze to je bez dokadu...ne?
Já jsem to koupil už s tím,že jsem věděl,že ty doklady nejsou.Jen mě jde o to,že podle něj je měl a omylem je prý vyhodil.Tak se ptám jestli by nešel někde vystavit duplikát když již existovaly.
No čórka to asi nebude protože je tam VIN a kontakt na něj funguje.To by zmizel jak pára nad hrncem ne?Není nějaká databáze kde by se dalo ověřit to VIN z motorky?Na auta je a tak jsem to zkusil tam zadat ten VIN,ale tam to píše,že to nebylo nikdy u nás registrované.Prý to dovezl ze švajcu s tím,že to tady přihlásí,ale kvůli té ztrátě to nemohl dokončit.
No dobře.Ať to je či není kradené,tak přeci podle VIN se to musí dát nějak dohledat ne?To s těma pohádkama na dobrou noc je myšleno na mě?Já jsem to koupil a NEUKRADL.To aby bylo jasno!!!Jo a ty papíry musejí být ze stejného typu skůtru?Po jakých typech dokladů bych se tedy měl dívat?Tím myslím jestli to jde třeba s nějakýmy zaměnit.
Ty pohadky jsou na prodejce ne na tebe neboj... Zalezi, jestli to vubec nekdo nahlasil...a jestli to nekdo zaevidoval a jestli...a takhle bych mohl psat hodinu
Tak to bude asi dost na tento typ problém co?PGO alias China...no jsem zvědavej co s tím provedu...jsem už z toho dost otrávenej a začínám rezignovat...asi koupím jakékoli doklady na podobnej typ a na ty to bude jezdit.