Dropped: no to jo, já se snažila říct, že rychlost nezáleží jen na motoru a hmotnosti, ale dalších prvcích zpracování, výbavy, atd... a nevyplazuj na mě jazyk.
No a k tématu: Nevím jestli se to co bylo včera dá brát jako zima, ale dal sem si pěkně 100km Někdy sem měl na teploměru 12°C a někdy dokonce i 15°C Já mám už prostě jaro
Když mám 50 a 100kilo tak těch dvacet musí být znát. Ikdyž je to relativní to máte pravdu. S kopce budu asi rychlejší teď . A k tématu. Včera bylo krásně už jsem "Kukinu" taky vytáhl do města.Občas mě to sice trochu někde proklouzlo, což mě jako začátečníkovi mocně stáhlo svěrač ale jinak to byla paráda. Jen ať se to počasí neskazí prosím prosím.
KYBLOS píše:No a k tématu: Nevím jestli se to co bylo včera dá brát jako zima, ale dal sem si pěkně 100km Někdy sem měl na teploměru 12°C a někdy dokonce i 15°C Já mám už prostě jaro
Včera jsem se také poprvé po dlouhém zimním spánku konečně projel
Nahlasene prispevky od Kamilus a CSholka jsem po precteni odstranil. Pokud neci prispevek nelze pochopit, staci se jednoduse zeptat a ne se ihned napadat. Dekuji za nahlaseni a vam dvema za pochopeni
Poslušně hlásím že dnes od rána najeto přes 100 km, domů mě donutil jet jen strašnej hlad a to, že už 30 km jedu na rezervu .Problém se skůtrem žádnej, provoz minimální, na cestě suchý silnice a sluníčko. Jezdil jsem na venkově a pak i ve městě, bomba !
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin
Ono by to chtělo založit nové téma: Už zase jezdíte? Jinak hlásím, že dne 2.3.2010 jsem i já jel poprvé letos do práce na Leonidovi. Konečně u nás trochu opadl sníh, tak jsme hned vyrazili. Hlásím prvních letošních 60 km. Jen aby to vydrželo.
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.