od sedli » 24 úno 2010, 22:40
CS: No ona byla už dost sjetá a já chtěl stejně brát novou, byl to kamínek asi centimetr a docela do špičky no...a ta co ji tam teď mám je fakt supr, vzorek jak na crossku, zatim jsem to neměl jak otestovat v zatáčkách, ale myslim že to bude o dost lepší...no jo já to koupil jetý a dost olítaný, předtim jsem nic neměl, zase si řikám že se v tom aspoň naučím hrabat...ale nastavenej ho mám dobře, to bude nějaká prkotina. 2krát jsem to měl v servise-poprvé prý nezavírala jehla, když jsem jim to dovezl znova, tak prý špatná hadička a benzín šel do karbece pod tlakem, ale tak bral jsem to že se to stane že to udělaj bůbě a taky jsem to zacvakal, celkem asi 900 za obě návštěvy a teď zase...takže jim tam už asi něco povím a jestli mi to budou chtít naúčtovat, tak řeknu dobře, ale odečtěte co jsem zaplatil za ty blbosti a nakonec by dopláceli ještě mě...ne ale hlavně chcu aby to už bylo v cajku a já sem měl jistotu že mi to na semaforu nezhasne...
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125