ja si řikam asi 100x umyju si scoota vytahnu ho až na jaře ale vždy jsem někde potřeboval jet tak jsem to nevydržel ani 2dny tedka je chudak špinavy a nemužu ho umyt ani se na něm projet
Já vám docela závidím, když tady neni námrza, taky bych jezdil, ale mám to zakázaný od našich...ale teď má být to počasí fakt masakr, my se toho jara snad nedočkáme .. potřeboval bych nějaký volno ze školy zadělat peníze na beterku a startér a bylo by
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin
Já neznám slovo zazimování, v pondělí mě dojdou noví gumy a jak silnice oschnou ak zase jezdím ani teploty pod 10stupňů mě nevadí mám termoprádlo a je mě hej
To už je bláznovstí vyjíždět v takovým počasí, dneska mě málem porazil autobus, kdyby před zastávkou nebyl zvýšenej obrubník tak to napere do mě,takhle jenom zlomil kolo a co sem viděl u nás v Brně a v televizi tak aji ti plechovkáři mají co dělat tak bych to moc neriskoval...
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin
Maxi asi ti trochu závidim , já o víkendu chodim kolem "mazlíků" po špičkách a svrběj mě ruce Velkej je pod plachtou, ale čas od času mu zabrblám z vejfuků Malej je připravenej v pohotovostní poloze a čeká na to, až se svatej Petr umoudří a nebude na silnici ta obrovská vrstva uježděneho sněhu a svezeme se alespoň kousíček okolo komína
Jsem despota a ignorant... Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-p
Já se projel před pár dny, když jsem zkoušel new varec. V druhé zatáčce jsem padal na stranu, to jsem vybral a pak hned na druhou, ale nakonec jsem to zázrakem nepoložil, takže díky za to a teď už čekám jen, až to co je venku ztaje.
Kejši: Aprilia SR 50, rv.01, SR50 R, rv.10, SR 125, rv.99, PCX125 r.v.11 125ka 150ka
Já momentálně nejezdím.... scoot stojí zaplať Jah Rastafari, schovanej ve vyhřátém skladu,ale jak už to tady v práglu taje,tak mám nutkáni si pro to zajet a alespoň se trochu projet.... jen mi štvě ta břečka co tu stejně všude je,tak vydržim ještě tak dva dny a snad do té doby nic padat nebude....... achjo...já to tak nemám rád.. tu zimu......přál bych si být medvědem..... a nebo bydlet na jamajce v horách.. v zimě 28 průměrná teplota... to by bylo bááájo