tak dneska se to zase vyvedlo. v poledne jedu po liberci hledat prodejnu, najedu 30km protože moje orientace nic moc, nakonec najdu a z technických důvodů zavřeno, mezitím mi odešel telefon, 30x zapínám vypínám a stále chyby. symbian se zase ukázal v super světle. dakže jsem nebyl daleko od toho že s tím švihnu. do toho kupa pracovních hovorů, a protože jsem byl bez telefonu s HF, zastavuju každých 100 metrů. V prodejně jsem tedy nepochodil, tak frčím pryč no a protože jsem byl už při hledání dost nas... jedu pěší zonou širokou jako dvouproudá silnice a nestojí na konci měšťáci, takže 300kč a bloček. jedu z města, mezitím další zákazníci a došel mi benzín, rezervní kanystr samozřejmě doma v garáži. tlačím snad půl kiláku k benzínce, mě to přišlo jak 10km
koukám do peněženky a prd, jedna karta prd, na druhou jsem zaplatil, vrátím se k zaparkovanému skútru a od ptáka posr... sedlo. super se trefil, hadr samozřejmě nikde, po uklidu na benzínce frčím domů, že už to dnes stačilo a super, zkratka abych nemusel po dálnici a začně mi mazel plavat. píchnutá zadní guma. antipich pomohl, letím dál do pneuservisu a mají do pěti, blázni
doma chci vypustit a trochu klidu u kafe, rychlovarka KO, sednu ke kompu a samá modrá smrt a rychlost 286ky, restart, bez kafe, bez opravené pneu, nerv jako blázen, telefon mrtvej, bloček od MP na stole a do toho pošťák že mi přivezl balík, jen v tom spěchu jsem si zapomněl vybrat v bance takže smůla, zítra letím na poštu.
Když se daří tak se daří