Mně lodní úlety nevadí,
nicméně trochu k tématu:
Už delší dobu jsem hledal, jak skloubit praktičnost skútru a zážitek z jízdy na motorce a došel jsem k tomu, že 2 kola nestačí.
Není to o výkonu nebo parametrech, dnešní maxíci toho umí poskytnout hodně, ale praktičnost se vytrácí (hmotnost, rozměry, úložný prostor) a motorková jednoduchost nepřichází. Zjistil jsem, že sedět na 230 kg almaře s nohama dopředu mě neoslovuje (proto mě neberou ani cruisery apod) a byť umí jet rychle jako ďas, na cestu pro rohlíky je to zbytečné. Hlavním kritériem byl návrat ke kořenům, možná i únik z komfortní zóny, takže nějaká jednoduchá klasika. Něco jsem otestoval, prozatím upozadil větší a silnější stroje a vypadla mi z toho tahle zelená hadimrška:
IMG_6856.jpg
Má všechno, co si pod pojmem motocykl představuji a nic navíc. Váží stejně jako X-Max a byť se s čímkoli blbě kombinuje, tak ta zeleno - zlatá kombinace mi učarovala
Zatím jsme v záběhu, stroj i jezdec (člověk tím skútrováním děsně zleniví
), a už se těším, až to dostanu trochu do rukou a nohou, protože je to paráda. Dvojciferné rychlosti ideál, žádné turbulence od plexi, prostě pohodička, ale ne páprdovská.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.