Kamilus píše:Mně dálkové v protisměru naserou vždycky, protože nemám rád, když mi někdo svítí do očí. Bohužial.
Mě taky. Proto to nedělám.
Kamilus píše:Mně dálkové v protisměru naserou vždycky, protože nemám rád, když mi někdo svítí do očí. Bohužial.
TK píše:8steve píše:Ty v Leonardu nemas 55W? Dyt s tema 35kama neni vubec videt...
Já mám na Factorce H8/35W a absolutně si nestěžuji, co se týká svítivosti. Na "padinu" si myslím že svítí SRko velice krásně, narozdíl od staršího DiTechu, na kterej jsou v tomhle dost stížnosti. Kupodivu mám za ty tisíce kilometrů furt původní žárovky, ani jedna zatím neodešla, nikde ani v blinkrech. Docela by mě zajímalo, kolik hodin má ta žárovka za sebou...to musí bejt docela hodně. Co mě malinko vadí za jízdy v noci, je poměrně ostrý oranžový podsvětlení toho velkýho displeje, ten svítí do ksichtu jak LCD televize a někdy to až ruší. Jinak si myslím že požívat ve dne dálkový není vůbec na škodu, já dávám dálkový teda minimálně, ale ve městě to občas použiju. Myslím že to na těch křižovatkách není na škodu bejt trochu víc vidět... Kolikrát na mě koukali i soudruzi od Policie a nic. Jo jednou mě v Orlickým Záhoří zastavil celňák a důležitě mě upozornil, že mi nesvítí jedno světlo....tak jsem mu ukázal že svítí, ale že to je dálka tak zčervenal, nastoupil do auta a odjel
JRM66 píše:Ty borci čo su už pod zemou tak si to tiež vo väčšine mysleli!
Suhlasim a ani nie som rad ked každy motocyklista použiva reflexne vesty a prilby, potom si na to plechovkary zviknu a po čase by nam to aj tak nepomohlo. Preto som rad ked tieto prvky použivam iba ja a menšinova časť mne podobna, to v podstate nam iba zlepšuje šance na bezpečnost. V podstate je to princip zhasnutych svetiel, čo plati aj u tmavych motorkarov, pre mňa za mňa nech si každy jazdi oblečeny ako chce, len by som nebol rad keby som ja takeho to motorkara osobne prehliadol a sposobil mu nebodaj nejaku ujmu. Moje porekadlo je že ked niekomu nezaleži na svojej bezpečnosti tak prečo mne osobne by malo zaležať na jeho bezpečnosti!Dalas píše:Cim vic se to prehani s bezpecnostnima prvkama, blikatkama navic apod, tim je to pak horsi. Ridic se cim dal min soustredi na jizdu a provoz kolem nej a cim dal vic spoleha na strakate a ruzne osvetlene papousky, ktere vidi na kilometry daleko. A pak kdyz si nejaky autak s barevne splyvajicim okoli zapomene roznout svetla (pres den), tak je zadelano na poradny pruser. A kazdy nema autom.zapinani svetel a stat se to muze komukoliv.
A pod zemou jsou vesmes borci, kteri jezdily jak hovada.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků