joo čtyřkolky... moje tajná láska... když jsem dělal před lety ve Špindlu, měli sme tam pár kousků od Lin-hai... byly to "blbý užitkový" dvěstěpadesátky, ale sranda na nich byla neskutečná. Jizdy "prdelí napřed" po zasněžených silnicích a stezkách ve Špindlu - na to jen tak nezapomenu.
Loni jsem byl docela pevně rozhodnutej, že si quada pořídím. Výběr padnul na značku Access Motor, konkrétně Tomahawk v limitovaný edici. Málem už byl objednaný, ale zdravý rozum nakonec moje přesvědčení zvrátil...
Argumenty pro byly univerzálnost, sranda, dobrá komunita, navíc bydlím pár metrů od polí a lesa a přes léto tu quadisty nestačím počítat, takže o zábavu by bylo určitě postaráno. Negativa ale nakonec zvítězila
Pořizovací cena byla poměrně vlídná, ale následná údržba mě totálně odradila... garanční prohlídky v ceně 3 - 5tis každé 3.000km, sada gum v ceně bezmála 10tis vydrží 5 - 8tis. km dle stylu jízdy. Pokud bych si na čtyřkolce fakt čistil hlavu denodenně po práci, jako to dělam na motorce, vyšla by mě sezóna na 30 - 50tis (bez nákladu na benzín!).
Ale jednou si tenhle tajnej sen stejně splním...