od horrabin » 21 pro 2014, 22:07
Ja mam nyni Kindle Paperwhite 2 a prechazel jsem z Kindle Touch pred 7 mesici. To podsviceni se mi u Kindle zdalo ze vsech nejlepsi. Podsviceni je vyborna vec, ktera zprijemni cteni i v mirne serem prostoru byt je osvetlen (metro, tramvaj, vecerni postel). Uz bych nebral ctecku bez podsviceni. S PDF u PW2 problem nemam. Jak textove tak obrazkove jdou jednoduse dvoujhmatem zoomovat. Bezne pouzivam na manualy s obrazky nebo bilingvni knihy. Jedine s cim mam trochu problem jsou komixy. Jak v obrazkove forme, tak v mobi formatu nejdou zoomovat. Bral jsem model bez reklam, protoze rozdil je jen 300,-, coz je jedna papirova knizka. Me reklama rozcilovala byt nejak zavratne neprekazi. Na PW2 se mi libi jeho jednoduchy vzhled a minimalismus, kdy ma jen jedno tlacitko na zapnuti. To stejne nepouzivam, protoze mam pouzdro s magnetem a PW2 se zapina nebo vypina s otevrenim nebo zavrenim pouzdra. Na spravu knihovny a prevadeni formatu pouzivam Calibre. Ctu tak v prumeru 2h denne a pri 55% podsviceni mi vydrzi 3 tydny.