od oldik » 30 čer 2010, 06:03
Musel jsem ten text dát tak 3x abych z toho něco měl. Pravopis přežiju, ale bez aspoň minimálního dělení vět je to někdy fuška. Jinak už jsem si říkal, že hned jak bude něco silnějšího, tak dám dozadu nějakej futrál na basebolovou pálku. Občas mi připadá, že by potřeboval někdo dát plechovku do pořádku. Na autě najedu tak 30 000km/rok, jezdím dost i na kole a pak samozřejmě na scootu. Snažím se chovat na silnici tak, jako bych byl vždy ten, co je v plechovce za volantem. Provoz nezdržuju a respektuji rychleji jedoucí a nesnažím se je ani omezovat, ohrožovat už vůbec ne. Nedávno mě jedna ženská po serpentinách, kde jsem ji ujel, předjížděla na horizontu způsobem, kdy jsem skoro cítil její zrcátko od plechovky v lokti a brousil jsem kolama kraj asfaltky přecházející v trávu a pole. Kdybych v té 80km/h sjel na ten bordel, neustál bych to, byl tam docela slušnej výškovej rozdíl. Samozřejmě začala předjíždět a když vyjela na předjetí do protisměru, vyjelo ze zatáčky proti auto. Já v klidu, že se zařadí zpět jsem pokračoval a najednou už mě tlačila do pole. Přesně vedle mě a míjeli jsme protijedoucího. Málem jsem se posrrr.... Nejhorší bylo, že to bylo na takové skoro obslužné komunikaci kde projedou 2 auta vedle sebe akorát tak tak. Pak dalších 15km cesty jela cca asi 200m přede mnou. Absolutně jsem slepičí mozek nepochopil. Tohle mi udělat na enduru, tak je natuty minimálné bez zrcátka levýho, možná i pravýho. Na innově bych se s ní honit nechtěl.
objem ničím nenahradíš
DL 650 V-strom K5, X9 500 Evo - prodáno