Dneska po 4 měsících na silnici se svým strojem...zajíždím - tudíš jsem jel max. 50Km/h, najel jsem dnes 150 km po vesničkách a na zadek jsem si dal papír s nápisem : Sorry za pomalou jízdu, Zajíždím
Jel jsem 2,5 hodiny a všichni řidiči naprosto pohoda, nikdo se mi nelepil na "pr...." a když za mnou někdo byl, rval jsem to ke krajnici aby mohl co nejlíp objet nebo jsem jim ukazoval ať mě vezmou klidně na plné čáře, vždycky pohoda a ještě děkovný gesto kolikrát...Akorát jedinej řidič si zase myslel...nalepil se mi na pr.... že jsem se až bál brzdit v serpentýnách, 2x mě zkoušel předjet v zúženým úseku, ve finále mě šmykne když naproti jede auto a já jsem mu musel ještě přibrzdit nebo by se tam nevešel...chci vidět co je to za vola, podívám se na SPZ a všecko je mě jasný....PRAŽÁK :-/ jenom sem to viděl tak sem si říkal nemá ani cenu nadávat..sem měl po dlouhé době zase nahnáno že jsem skoro dupal na brzdy i nohama...odteď mám pražáky zase o něco "radši"
Ale jinak řidiči tolerantní a ještě mi to okukovali dicky celý
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125