I já bych si přidal pár slov.
Ono už moc lidí nepíše, spíš je spousta rádo, že takový fóra jsou. Např. když si jdou koupit nový stroj, tak se dozvíte, že mimo inzerátů prolezl různá FÓRA a poscháněl info kde se dalo, ale pak už málokdo toto přizná a že by po čase tady napsal, to či ono mi ZDE pomohlo a utvrdilo, že právě tenhle typ je to co chci, to ho ani nenapadne !!
Dávno je pryč doba kdy tady člověk ve čtvrtek napsal, že by jel na výlet tam a tam a v sobotu bylo na místě srazu 30 i víc nadšenců co rádi jeli.
Pořád si ale myslím, že spousta lidí zblbla FB a jinejma modernama kde nejde skoro nic dohledat. Zde se člověk koukne do vlákna co ho zajímá a hned vidí co přibylo, či se konkrétně vyjádří nebo zeptá. Fandím Moderátorům za jejich výdrž a buďme k sobě ohleduplní a taktní.
Jak zde mnozí staří bardi vědí, patřím také k partě zastánců antiChina, ale právě proto, že jsem si tím v samých začátcích taky prošel a kecy že tahle čína je úplně jiná china, protože právě ta dělá skútry např. pro Hondu, byla vždy jen další rána do peněženky, protože já i pani najedeme po Praze víc jak 10 000 km ročně, tak to byly dva skútry ročně pro každého, hodně, hodně oprav A TLAČENÍ
Proto neodsuzuji ty co china draky hájí, ale stejně tak mám rád ty co se to tady nebojí napsat a pak už je jen na lidech co si z toho vyberou. Proto mě taky zarazilo, že ta závada na palivu byla hned KOČIČINA.
Hlavní ale je, že se v tyto dny už dá jezdit a snad to aspoň utžkovitě do jara půjde, protože mrskat to městem mezi auty stojícíma na červenou a být z jednoho konce Prahy na konci druhém za 25 minut je prostě PARÁDA
HEZKOU SEZÓNU VŠEM