To, cos vyse, Jardo, popisoval, to byl presne muj pripad (s autem) - jen s tim, ze sem si jel svuj stylek - 120-130 km/hod.po rovne silnici a samozrejme, ze se chytne vul s turbokamnama a zacne mi honit. Udelal sem tu chybu, ze sem se na nej nevyprd - a dopadl sem jaks vyse popisoval. Zaroven jsem se poucil - uz se nechytam a nechavam je ject, abych je vyprask nekde kde to de.
Se skutrem sem taky bouchnul, to byla moje chyba. Brzdy na skutru mam daleko lepsi nez vetsina "plechovek". A na skutru mi nikdo nesejme, vzhledem k me SPZ. Protoze by si dost zkomplikoval zivot.
Vy nikdy nemate chut si poradne rychle zajezdit?? Ani ste nemeli? Tak to si kupte volsky potah!ten je pro Vas akorat! Jede pomalu, je velky, pohodlny, malo zere, neudela kravinu - vul se ti na sebevrazdu neposle.
SILA VLADNE!!!na silnici. Pochopte to uz jednou a prestante brecet na forech, ze se nejezdi jak ma. Pripomina mi to totalitu, kdy strejdove se zamastenejma klobouckama bonzovali na auta, ktera nejezdila podle predpisu. Ono se to neodpise. Kdyz nekdo jede rychlejc, tak at si jede, je to jeho volba a pravo. A pokud se ten samy clovek o kus dal vyboura, pak ja mu vzdycky pomuzu/mozna si z nej udelam pr...., ale pomuzu. Neodsoudim ho. Na tyto veci mame POJISTOVNY, ne??
Tve doporuceni je sice pekne, ale obsahove prazdne. Pokud uz se "diky" rychle jizde dostanu do maleru, pak taky musim spravne zareagovat...a pokud nekomu chybi ten pud sebezachovy, pak se stejne drive nebo pozdeji proste nekde vyseka. Takovy je zivot, tak se s tim smirte. Hlavne budte svoji!
Honza Skopek
Naposledy upravil
KYBLOS dne 27 bře 2013, 17:31, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů