Díky za tip na ty svítilny Emos. Něco takovýho jsem měl přesně na mysli. Snad budou používat kvalitnější LEDky, než ty čínsky parodie z DX. A kdyby náhodou ne, tak jak píše Tuner - je na to záruka. Prubnu teda něco od nich.
Jinak když už se tady bavíte o kapacitě baterií, hlavně těch levnejch čískejch, můžu z vlastní zkušenosti potvrdit, že kapacity na nich uvedený se pohybujou v naprosto nereálnejch číslech. Objednával jsem s Ebay Ni-Cd články, velikost "Sub C" (takový menší buřty) na výrobu náhradního 4článkovýho akupacku do vysavače (origo akupack by byl dražší, než novej vysavač, takhle to vyšlo na pár Kč), označený byly 1800mAh, zvědavost mě nedala a před sletováním do packu jsem je prohnal testem na nabíječce - jejich skutečná kapacita byla mezi 700-900mAh. Pak jsem na zkoušku objednával z DX sadu 4ks AAA označený jako Elelong (parodie na Eneloop), označený jako 900mAh,
http://www.dx.com/p/enelong-rechargeabl ... tYAJUDVBzk opět jsem je prohnal testem na nabíječce a výsledek kolem 400-500mAh. Když jsme u toho svícení, tak ješte uvedu, že jsem na DX objednával pro kámoše, co nemá Paypal, LEDkový žárovky na 230V (normální do lustru), v popisu uvedeno 1200lm, což by mělo odpovídat cca 100W běžný žárovce. Když mě přišly, tak jsem neodolal a porovnával, jako kolikátka běžná žárovka to svítí. Svítí to o něco víc než 40W a o neco míň než 60W, takže cca se tím dá nahradit 50W běžná žárovka. Z toho vyplývá, že těm popisům se u tohohle levnýho zboží vůbec, ale vůbec nedá věřit.
Pro rejpaly - neztežuju si, jen předávám svojí zkušenost. U těch baterek jsem s daleko menší než uváděnou kapacitou víceméně už počítal, za ty peníze.
A ty 18650 články označený kapacitou 5800mAh v Saimonově odkazu? To je dobrej joke, no

To si ještě pár let počkáme, než se podaří do 18650 nacpat takovou kapacitu... a jestli vůbec někdy

Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP