Pokud chceš něco levného,mrkni na něco od Emosu,už to sem dával Mirus1. Taky mam jednu pár let doma a minimálně na ni máš 2 roky záruku a v případě problémů ji můžeš reklamovat.. Sice se výkonem zdaleka nemůže rovnat těm dražším na 18650,ale za pár stovek plní účel na občasné posvícení doma dobře. Žádná čelovka na AA nebo AAA NIKDY nebude svítit tak jako kvalitní čelovka s 18650kama. Navíc ve srovnání výkonu (cca 3x AA se rovná jako jeden článek 18650) jsou AAčka jasně o dost těžší a zaberou víc místa takže pro sportovce,třeba běžce vlastně jiná volba než 18650 není.
Problém levných čelovek (já třeba koukal po ultrafire z Ali - kopie Zebry),které třeba i dobře svítí většinou bývají nekvalitní články (pokud je čelovka obsahuje,případně akupack s 18650kama) a pokud je to kopie třeba zrovna tý Zebry nebo Nitecoru,tak většinou bliká a to je pro dost lidí (včetně mě) problem. Někdo to třeba ani nepostřehne,ale někdo je na toto prostě citlivější a může z toho bolet po čase hlava.... za další dokonce ani nevydrží svítit dlouho na max výkon,ale třeba po minutě se sníží výkon na 60% - to dokládá že není dobře navržené chlazení čipu a dioda by to prostě nevydržela......proto jsem zavrhnul levné čelovky z číny a šel do značkové přesto dražší a nelituju....