od forester » 28 črc 2013, 10:25
icecheat v uvedenom termíne musim byť v práci ale posledný týžseň v auguste mám plánovanú dovolenku tak určite niekde k moru vyrazím ale tvoj plán je dosť velký masaker
Viem si predstaviť ísť do Grécka a robiť 500km denne,ale neviem si predstaviť že keď sa tam už dotrepem aby som si tam aspoň 3 dni to Grécko neužil a nespravil výlety po najznámejších miestach.Naháňať sa tam a to v tvojom prípade ako píšeš hneď po práci len aby som si spravil čiaročku že som tam bol a potom naspäť vydím ako extrémny šport a nie pohodovú poznávaciu dovolenku.Viem o čom hovorím išiel som do Chorvátska na PCX 2x a to raz na Makarsku Rivieru a druhý krát od Puly až po Dubrovník.
Keď s tej cesty nechceš mať martírium tak po 500km v horúčave 30st a viac musíš odpočívať aspoň 1/2 dňa a takto sa dá ísť kdekolvek,ale ty ďalej píšeš že ideš 6.8 čo je utorok na noc a chceš byť v nedelu doma,čo vzhladom na tak dlhú cestu je málo a chýba ti rezerva keby ta zastihlo zlé počasie a musel by si odstaviť moto aj na jeden deň a už nechcem spomínať prípadnu poruchu na skútri alebo iný nepredvídaný problém.
Sympatické je že to chceš dokázať,aj mňa to láka ale týmto štílom by to určite neišlo a zbytočne riskovť a niekde sa naháňať tak na to by som sa určite vykašlal a radšej by som to presunul na termín min 10 dní aby si si to užil, mal s toho dobrý pocit a pekné zážitky.
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km