[quote=8steve][quote=Cpujky][quote=8steve]Ja ti reknu co by se s tim dalo udelat! Nepoustet kramy co maji maximalni rychlost pod 90 mimo mesto! Je mi lito, ale jestli neco nesnasim, tak brzdy provozu, cyklista babetista, vsechny padesatky, trabant, stodvaca v kopci, traktor...tohle vsechno a mnoho dalsich srotu nema co delat na silnicich kde se jezdi 90+ a provoz je jak na magistrale!
Howg[/quote]
Teda tak to se musi ocenit.Takova sebekritika, ty jezdis jen po meste-nebo jen z kopce(pac mimo mesto nemuzes
)? Ja bych vlastnimu skutru srot nerikal (na rozdil od tebe). Vkrada se mi pocit, ze patris do vetsi skupiny netolerantnich ridicu....mylim se snad?
[/quote]
No pozor. Za 1. mi to 90 jede
i kdyz jen tak tak, ale jede
A za 2. ja tolerantni nejsem k tem, co nejsou ohleduplni ke vsem ostatnim a tim mam na mysli ty brzdy provozu. To kdyz vidim, tak bych vrazdil. Pri hustote provozu jaka v dnesni dobe panuje je proste neni mozny tolerovat
[/quote]
Hele,stejny nazor muze mit i ten borec co jede treba 150 mimo obec a mysli si to o tobe...jde jen o uhel pohledu...mel by jsi byt tolerantni ke kazdemu a je uplne jedno jak rychle jede. Pravo jet na silnici ma karzy a pokud te brzdi,tak si ho klidne predjed. A pokud nekam spechas,tak jed po dalnici. Ja jedu na skutru pro zabavu,tak je mi jedno,ze dorazim do cile o pul hodky pozdeji...ja to totiz vidim tak, ze jsem si uzival jizdu o pul hodiny dele