To krizik1: Včera jsme spolu hovořili a po hlase si zněl, tak nějak unaveně ........ že ty jsi už slavil Vše nejlepší a a´t ti dlouho stojí / skůtr na stojánku/..... mno tedy chtěl jsem říct slouží zdraví
Jirko, k tvým narozkám ti preji 12 měsíců bez nemoci, 53 týdnů pohody a štěstí, 365 dnů bez starostí, 8.760 hodin lásky a 525.600 minut jedinečných okamžiků !
Kyblos, o co opožděněji, o to upřímněji ti přeji k tvým narozkám stejně jako krizikovi jen samé hezké věci do života
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Šneku ty počty do příštích narozek jsou optimistické a vypadají příjemně, mne osobně stresuje 98 dní nebo 2352 hodin či 141120 minut do vánoc Ještě jednou všem přejícím děkuji a jdu se psychicky připravit na kulatiny P.S. Vena307 vše nejlepší a ať Ti SW-T dělá jen radost.
Psychologové tvrdí, že někteří \'normální\' lidé, jakmile dosáhnout Tvého věku, ztrácí zájem o všechno, ale Ty se nemusíš bát! ... Ty jsi nebyl nikdy normální! Všechno nejlepší k Tvým narozeninám!. A zítřejšímu svátku
kraken.99: Tak chlape přeji ti všechno nejlepší k těm kulatejm narozeninám, hodně zdraví a spousty najetých kilometrů v jedné stopě. Samozřejmě bez nehody