Ke gratulantům Pasťákovi se také rád připojím ! Pasťáku, hodně zdraví, štěstí a ... Ať už se strojem nepadáš kvůli nějakým babkám, jen samé pohodové kilometry a rychle plynoucí blížící se mimosezónní čas . Nastane nám všem !
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
Všem Vám diky za přání, včera jsem byl trochu unaven, tak nějak jsem od rána zestárnul První dojmy: ráno je ztuhlé to co má, děti u dcery ve škole mi na schodech už neřikaj "bacha vole" ale dobrý den a pardon. Takže normálka
Jéee Kyblos slaví... ... Tak téda všéééééchno nejlepší k narozeninám.... jsi o rok starší,ale porád jsi ještě mladej kluk ... ...ještě tak 20 let... v tom my chlapy máme výhodu ... Tak ať se ti daří.. Ať vše šlape dle tvého plánu a ať se ti splní,každý tvůj sen... to přeju ti já..
Díky Tak když se mi má něco splnit, tak teď si přeju, aby byl tvůj Atlantis do Seče opraven, abys na něm mohl jet a taky si přeju, aby mi z Givi brnkli, že tam mám to objednaný vyšší plexi a taky aby to bylo do Seče. Víc toho asi nepotřebuju, takže to asi stačí. Ne, moment, ještě nový tkaničky