od R1 Max » 27 kvě 2008, 08:40
[quote=TK]Kdyby jste měl někdo cestu k nám do Orlických Hor tak si projeďte trasu z Deštného na Masarykovu chatu a zadem přes Orlické Záhoří, České Petrovice do Mladkova. V Orlickým Záhoří to můžete střelit do Polska... A co je hlavní, všude perfektní novej asfalt bez jediné nerovnosti a krásnou krajinou. Na polské straně to byl před 2 lety ještě běs a hrůza, ale dle informací který mám, by tam už měl být taky všude nový asfalt. Pokud to vezmete obráceně z Mladkova tak celou cestu budete v podstatě stoupat a proto je lepší jet od Deštného... Tam vyjedete na Masaryčku a pak se vezete víceméně z kopce. Jo a dávejte bacha, včera jsem to projel celý a místy je ještě na krajnici dost nepříjemnej štěrk (hlavně z Deštného na Masaryčku) kterej pěkně koluže, a pokud je hezký počasí tak dost cyklistů ! Jinak paráda, pro motorkáře jak dělaný. Pokud by jste chtěli nějaký info tak písněte na e-mail, má to v OH prolítaný křížem krážem B)[/quote]
Naprostý souhlas.Ta trasa má č. 311 a když jsem jel kolem republiky,viz. Polovina mého snu, tak jsem ji projel přesně směrem, jak popisuješ.Čistej asfalt,samá zatáčka.
Jinak jsem měl na začátku stejný problém, štěrk od Deštného nahoru.Pak ale už čisto.Já myslel, že už to po tý zimě uklidili.
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.
číslíčko na Maxe: 732 549 204