Až se jaro zeptá, co jsi dělal v zimě?

Diskuze o čemkoli.

Re: Až se jaro zeptá, co jsi dělal v zimě?

Příspěvekod Marťas33 » 17 úno 2009, 20:51

rick píše:nějaká chytrá hlava radila,že ti můžou nadzvednout přední kolo a tradá.tak jsem si to vzal k srdci.Musíme se předci řídit radami starších :)
Jenomže ten alarm je celkem citlivý takže jakmile začneš manipulovat se strojem tak by se ten zámek měl ozvat.. :)
Marťas33

500+

Reputace: 0
Skútr / moto: Honda Deauville NT 700V

Příspěvekod Kiwi » 17 úno 2009, 21:20

borci,ten ABUS je zas tak necitlivý,že s ním nikdo nepohne :D
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....

jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Kiwi

1500+

Skútr / moto: v prenatálním stadiu :-(

Příspěvekod Marťas33 » 17 úno 2009, 21:49

:D :D :D
Marťas33

500+

Příspěvekod rick » 18 úno 2009, 07:28

Jenomže ten alarm je celkem citlivý takže jakmile začneš manipulovat se strojem tak by se ten zámek měl ozvat.. :)[/quote]
Tak to by bylo dobrý.Na předek nasazení v poho,sundání vyzkouším a jdu do toho.Ještě ten zámek- mi vadí tahat -je to moc veliký.Zámek na kotouč hodím do příhrádky pod řidítkama a hotovo.
Já mám tu japonku prostě rááád.t.602163350
rick

250+

Skútr / moto: Suz.Bandit 650

Příspěvekod zik » 18 úno 2009, 08:39

rick píše:nějaká chytrá hlava radila,že ti můžou nadzvednout přední kolo a tradá.tak jsem si to vzal k srdci.Musíme se předci řídit radami starších :)

Tradá po zadním pryč? :D Když bude někdo chtít, tak asi nepomůže skoro nic... Je fakt, že řetěz je řetěz. Mám ho taky, ale moc ho nepoužívám, když není přímo možnost přidělat skútra k něčemu. Nechám ho stát jen se zámkem na kotouči.
Honda SH 300i (2014), dříve Yamaha Majesty 400 (2009), Honda SH 125i (2007), Suzuki Burgman 400 (2001)
zik

250+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda SH 300i (2014)

Příspěvekod Marťas33 » 18 úno 2009, 14:08

No však ten zámek na kotouč s tím alarmem není o nic větší.jenom trošku odlišný tvarově jinak nic :wink:
Marťas33

500+

Příspěvekod jel.en » 18 úno 2009, 15:14

kucí... Konečně sem si našel důvod proč je to moje přibližovadlo lepší, než to vaše :wink: Po tom co tu všichni (včetně mně) opovrhujou čínama, zjišťuju že je to i tak trochu výhoda :lol: Nemusim to nikde vázat!ON TO STEJNĚ NIKDO NECHCE! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jsem despota a ignorant...
Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-D :-p
jel.en

1500+

Reputace: 19

Příspěvekod kraken.99 » 18 úno 2009, 15:43

jelene máš velkou jedničku opravdu jsi našel velké a neoddiskutovatelné plus :D :D :D
tel.777 55 22 12 email:kraken.99@seznam.cz skype:kraken.99
kraken.99

2500+

Skútr / moto: Suzuki Burgman 650exe 08

Příspěvekod bery.l » 18 úno 2009, 20:06

Nevim co porad resite,kdyz bude nekdo chtit vaseho skuta tak se znejekeho alarmu neposere a stejne si ho odveze. Na moje auto je nalet kazdou chvili a ten alarm tam mam. Asi zlodej neumi cist cico.
bery.l

250+

Skútr / moto: GIlera GP800,HUSGVARNA TE410E
Tuning / úpravy: leo vince

Příspěvekod jel.en » 18 úno 2009, 20:15

POČKÁM AŽ ODEJDEŠ NA WC A KLÍČE NECHÁŠ VEDLE RADEGASTU....PAK UŽ MNĚ NIKDY NEUVIDÍŠ.... A JAKEJ BYL ALARM :wink:
Jsem despota a ignorant...
Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-D :-p
jel.en

1500+

Reputace: 19

Příspěvekod Myschan » 18 úno 2009, 20:49

Alarm je snad dobrej, když sedím na zahrádce 10 metrů zády ke skůtru. Dneska na alarmy každej kašle i když fungujou. Jen takovou zajímavost. Kdysi jsem si na starým autě zabouch před brněnským Tescem u nádraží klíče v autě. Sehnal jsem kus drátu a protože nejsem zrovna zloděj aut, tak jsem to otvíral snad 10 minut. Musely mě vidět snad stovky lidí. Když jsem se na někoho, kdo se pozastavil a koukal taky koukl, tak se rychle otočil a šel. Že nikdo nic neřekl, to bych pochopil, ale nikdo se ani nenamáhal oznámit to ochrance či zadarmo zavolat policajty. Takže nevěřte, že to alarm zachrání.
Lepší pozdě, nežli vůbec.
Myschan

1000+

Reputace: 14
Skútr / moto: Sh 150 (2022)

Příspěvekod KYBLOS » 19 úno 2009, 07:10

jel.en píše:kucí... Konečně sem si našel důvod proč je to moje přibližovadlo lepší, než to vaše :wink: Po tom co tu všichni (včetně mně) opovrhujou čínama, zjišťuju že je to i tak trochu výhoda :lol: Nemusim to nikde vázat!ON TO STEJNĚ NIKDO NECHCE! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Přestaň se radovat, mohl bys jít domů pěšky :roll:
http://forum.adventure-biker.cz/index.php?a=topic&t=40
http://forum.adventure-biker.cz/index.php?a=topic&t=269
http://forum.adventure-biker.cz/index.p ... pic&t=2319
http://forum.adventure-biker.cz/index.p ... pic&t=2599

To poslední je CPI a u toho já vlastně nevím, jestli je to čína, nebo nějaký mongolsko, keňa, nebo co já vím, ale páč si myslím, že je to možná china, tak sem to přidal. 8)
Minulost: Derbi Atlantis - naj. 38000km, Piaggio X9 500 - naj. 50186 km
KYBLOS

Moderátor

Skútr / moto: Honda CBF 500
Tuning / úpravy: Kufr, boční brašny, tankvak, držák mobilu, alarm, padáky, vyhřívané gripy Oxford, Ultraseal

Příspěvekod KYBLOS » 19 úno 2009, 07:21

g.man píše:Alarm je snad dobrej, když sedím na zahrádce 10 metrů zády ke skůtru. Dneska na alarmy každej kašle i když fungujou. Jen takovou zajímavost. Kdysi jsem si na starým autě zabouch před brněnským Tescem u nádraží klíče v autě. Sehnal jsem kus drátu a protože nejsem zrovna zloděj aut, tak jsem to otvíral snad 10 minut. Musely mě vidět snad stovky lidí. Když jsem se na někoho, kdo se pozastavil a koukal taky koukl, tak se rychle otočil a šel. Že nikdo nic neřekl, to bych pochopil, ale nikdo se ani nenamáhal oznámit to ochrance či zadarmo zavolat policajty. Takže nevěřte, že to alarm zachrání.

Jo tak v tom máš pravdu. Češi se prostě starají jen o to co je jejich. Pokud jde o cizí věc, každej si řekne: Se.... na ně, moje to není. Když sem byl mladší, naši odjeli na chalupu a já zůstal doma. Zabouchl sem si klíče a neměl sem tenkrát nějakej mobil apod., takže sem nevěděl jak se dostanu domů, nebo jak zavolat rodiče. No vyřešil sem to vysklením spodního skla u balkónových dveří. Bylo to přes den, všude na ulici lidi a asi tak 10m od balkónu je chodník, po kterém šly dvě starší ženský co spolu kecaly. Zastavily, když uslyšely rozbití skla a koukaly na mě. Bylo to první patro, takže mě viděly velice dobře. Něco si tam povídaly a tak sem se otočil se slovy: Co čumíte krávy, já tu bydlím, zabouchl sem si klíče :x Beze slova se otočily zpět a pokračovaly v chůzi. Policajtům taky nikdo tenkrát nic nenahlásil. Takže kdybych byl zloděj, dostal sem se dovnitř velice snadno. 8) Jinak já u scoota používám silnej řetěz v nějakým hadru, zámek do kotoučovky a alarm TNT, pokud to bude někde stát déle. Jinak na rychlo používám pouze ten řetěz v hadru a alarm, ale to se od toho fakt vzdálím jen na chviličku. Když budou chtít, stejně mi to ukradnou, pokud to nebudu mít zalitý v betonu. :roll:
Minulost: Derbi Atlantis - naj. 38000km, Piaggio X9 500 - naj. 50186 km
KYBLOS

Moderátor

Skútr / moto: Honda CBF 500
Tuning / úpravy: Kufr, boční brašny, tankvak, držák mobilu, alarm, padáky, vyhřívané gripy Oxford, Ultraseal

Příspěvekod Myschan » 19 úno 2009, 11:42

Je to trochu OT, ale myslím, že to není ani tak způsobený tou nevšímavostí, ale tím, že lidi nechtěj mít problém kvůli jinému. Tady skoro nikdo nepomůže, protože ve finále bude chodit k soudu svědčit, obžalovaný si zjistí jeho bydliště a někteří pak vyhrožují i s padesáti nejbižšími příbuznými. Zákony a policie prostě slušnýho člověka není schopná ochránit. Teda policie by to snad dokázala, ale vzhledem k zákonům nemůže. No nic, jen můj názor :(
Lepší pozdě, nežli vůbec.
Myschan

1000+

Skútr / moto: Sh 150 (2022)

Příspěvekod Eleanor » 19 úno 2009, 11:57

Až se mě někdo zeptá,co jsem dělala letos v zimě,tak asi neuvěří.....pro mě je tato zima opravdu klíčová a stalo se tolik ošklivejch věcí,že radši na ní zapomenu a i přes to,co mě na jaře čeká se do toho vrhnu,abych to už konečně měla za sebou! :| :| :|
telefon : 608 180 498 icq : 469 832 135
Eleanor

1000+

Skútr / moto: V prenatálním stádiu...JURÁŠEK!!!!!

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek