Dobrý den,
ovlivněn zprávami na internetu o možnosti řídit od příštího roku 125ccm skůtr s řidičákem skupiny B jsem si jeden takový ojetý již s předstihem výhodně pořídil (přece ho nebudu shánět na jaře, až na tom bude moct jezdit každý a ceny poletí nahoru Bohužel až pozdě jsem narazil na informaci, že tehle část novely Zákona o provozu na pozemních komunikací bude platit až od ledna 2013 Vzhledem k tomu, že bych nevydržel okolo téhle 11kW "bestie" v garáži jentak rok chodit a nadále sedlat jenom padesátku, budu si muset udělat řidičák A1 nebo rovnou Ao. Takže uvítám každý tip na autoškolu v Praze (nejlépe Modřany nebo Chodov), kde by bylo možno absolvovat kurz teď přes zimu, zbytečně "nezatěžovat" instruktora odježděním všech předepsaných hodin a v ideálním případě se za jeho ušetřený čas, benzín a amortizaci domluvit na nějaký dr obný slevičce... Čezetu s řazením zvládám, na padesátce skůtru drandím už pár let, autem podstatně déle a jde mi jenom o tu možnost ofiko řídit 125ccm skůtr, takže pro to chci udělat opravdu jenom nejnutnější minimum, pokoušet velkou mašinu fakt nikdy nehodlám
Uvítám každý tip, ideálně na mail ondra.beran@centrum.cz
Předem díky, Ondra