No nic. Budu muset hledat a hledat a ........ a hledat. Obecnej problém je, že za tyhle velký auta chtěji hrozný dadry. Třeba co poslal Foky ty Sharany, tak dvě kila za roky 2004,2005, to je pro mě šílenost. 2005 mám teď 407mu a lidi by za to chtěli dát tak 80, sem tam se najde někdo kdo by dal 100. Pro mě je šílená představa, že když prodám moje a dodám kilo, tak že si koupim stejně starý auto.
S individuálníma dovozama je to taky problém. Do dvouset se jim vůbec tahat nechce, asi to pro ně neni dost velká rejžovačka. Nejradši by ti přitahli auto za půl miloše.
Třeba to Auto slivenec, maji tam 8x galaxy, u většiny - prodáno. Co tam zbylo je za 399000
Auto z dovozu - r.2007 za 279,- r.2008 za 349 a 385 . Vždyť to je úplná šílenost.
No v každym případě všem děkuji a já budu hledat, shánět, koukat. Nejdřív musim prodat auto a burgmana a ještě něco došetřit (jak to tak vypadá), dřív stejně nic koupit nemůžu.
Winterwolf píše:Zkus se zeptat
tady. Vozí auta z CH a je s nima dost dobrá domluva. Mám od nich už 2 vůz a pohoda
PS: do Grand Espace III a IV se ti do druhé řady sedadel 3 dětské sedačky vejdou na pohodu
jo, jo Espace je velikostně naprosto v pohodě. Ale mě se prostě do Renaulta nechce. Cenově je to zajímaví, ale jak na to všichni nadávaji...... děs. Jsou určitě i případy, kdy je s tím spokojenost, ale asi spíš vyjímky. Já osobně znám 4 lidi co maji "auto s pí....."
a tři z nich mi řekli "už nikdy víc" a všichni 4 se shodli, že jsou to hrozný žrouti. Vůbec nejhorší je (co jsem se dočet na netu) 2,0 dci to prej v žádným případě nebrat. A když koukneš na nabídku bazarů 99,9% Espaců je 2,0 dci, jen vyjímečne najdeš 3,0 dci, nevim jestli ten motor je lepší, ale kupovat třílitr na ježdění do města se mi moc nechce
Suzuki Burgman 650 - přestup - Kawasaki VN 1500 - přestup Yamaha Midnight star 1900
Yamaha neos 50 - poslán do věčných lovišť, prohrál souboj s Toyotou yaris