od Mr.Voza » 15 úno 2016, 16:01
Tak jsem byl omrknout tu vyklápěčku a celkem zklamání. Nechal jsem jí tam. První pocit, když jsem jí vzal do ruky, že je překvapivě lehká - možná i lehčí, než moje pevná integálka, která byla v "normálním obchodě" za podobnou cenu. Po bližším prozkoumání ale celkem rozčarování - vnitřní polstrování je ze znatelně "umělýho" materiálu - v tom se musí hrozně potit hlava, ne? Po nasazení mojí velikosti (M) jsem zjistil, že velikostně padne, ale v tý helmě nebylo snad žádný volný místo pro uši - nesnesitelně mě tlačila do uší (do tý horní části uší) - a to nemám žádný velký blaťáky, prostě normální uši - v jinejch helmách tenhle problém nemám, bejvá tam prostě pro uši místo - tady žádný nebylo. Zkoušel jsem 2 helmy týhle velikosti, jestli to není chyba jenom toho jednoho kusu a tlačili obě - prostě ta helma přimáčkla uši k hlavě takovou tvrdou vnitřní částí, jak kdyby v tom místě snad chybělo polstrování - mít to na hlavě třeba hodinu, tak by mě snad uši upadly. Zkusil jsem i velikost L - tam sice uši tolik netlačili, ale to bylo spíš proto, že mě byla velká a celkově mě na hlavě kloktala. Další věc, že když jsem jí měl na hlavě a sklopil jsem sluneční štítek, tak bylo jasně znát, jak ten štítek zkresluje pohled - jako kdybych koukal skrz trochu zvlněný sklo, nebo jak to popsat. Ta nízká cena prostě musí bejt někde znát, no... a tady je znát asi uplně všude. A to podotýkám, že jsem nenáročnej uživatel a ke spokojenosti mě stačí málo - dva roky jsem jezdil v integrálce taky z Lidl akce za 700Kč a stačila mě, kdybych nedostal k narozkám lepší, tak v ní asi jezdím do teď. Ale tohle opravdu ne.
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP