Akce, slevy, výprodeje - výhodné nabídky SEM!

Diskuze o čemkoli.

Re: Akce, slevy, výprodeje - výhodné nabídky SEM!

Příspěvekod Mr.Voza » 15 úno 2016, 09:31

Valheru_KOKr píše:...ponožky přihodím když budou na vel. 48 :D

Tyjo s takovejma nohama už musíš cejtit, jak je země kulatá, ne? :mrgreen: Bereš si na sjezdoku lyže, nebo lyžuješ naboso? :lol:

Sorry za OT, ale musel jsem si rejpnout. :wink:
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP
Mr.Voza

1000+

Reputace: 48
Skútr / moto: Aprilia SR50 tuned, Aprilia Leonardo 250 serie
Tuning / úpravy: Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP

Příspěvekod scarabeo500 » 15 úno 2016, 12:31

Tak tu vyklápěčku mám v autě. Ta otevřená by se mi ke skútru líbila víc, ale chtěl jsem se sluneční clonou. Navíc ty otevřené měli jen menší velikosti.
scarabeo500

250+

Reputace: 19
Skútr / moto: Scarabeo 500

Příspěvekod Valheru_KOKr » 15 úno 2016, 13:40

tak musím uznat, pocitově termoprádlo za ty prachy velmi příjemné. Kukla i ledviňák na pohodu a ponožky velikosti 46 taky padly :D

Jen tedy ten zájem co o to je... v 8:00 zakoupeno... doma vyzkoušeno a vracel jsem se 2 kousky vyměnit za jinou velikost.... v 9:00 2/3 zboží fuč :shock:
Kája

Yuki CITY 125 - Nová čína, s jasnou historií a zcela nejasným osudem
Kokříkovi cesty
Nevidí mě! Neslyší mě! Nepředvídá mě! Nedává pozor! Nerespektuje mě, protože jsem na 2 kolech! Vím to, předpokládám to, a proto ještě jezdím a stále píši!
Valheru_KOKr

250+

Reputace: 33
Skútr / moto: Yuki CITY 125
Tuning / úpravy: Ne

Příspěvekod medved.m » 15 úno 2016, 13:49

scarabeo500 píše:Tak tu vyklápěčku mám v autě.

V autě?
To budeš jezdit asi takhle? :mrgreen:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
 Shemík spase  Obrázek
medved.m

1000+

Reputace: 74
Skútr / moto: SHemík125i ABS 2013
Tuning / úpravy: snížené origo plexi, pár odrazek a LED obrysovky

Příspěvekod scarabeo500 » 15 úno 2016, 14:23

Když jsem před třemi lety šel s autem přes střechu tak by se tenkrát hodila.
scarabeo500

250+

Příspěvekod Mr.Voza » 15 úno 2016, 16:01

Tak jsem byl omrknout tu vyklápěčku a celkem zklamání. Nechal jsem jí tam. První pocit, když jsem jí vzal do ruky, že je překvapivě lehká - možná i lehčí, než moje pevná integálka, která byla v "normálním obchodě" za podobnou cenu. Po bližším prozkoumání ale celkem rozčarování - vnitřní polstrování je ze znatelně "umělýho" materiálu - v tom se musí hrozně potit hlava, ne? Po nasazení mojí velikosti (M) jsem zjistil, že velikostně padne, ale v tý helmě nebylo snad žádný volný místo pro uši - nesnesitelně mě tlačila do uší (do tý horní části uší) - a to nemám žádný velký blaťáky, prostě normální uši - v jinejch helmách tenhle problém nemám, bejvá tam prostě pro uši místo - tady žádný nebylo. Zkoušel jsem 2 helmy týhle velikosti, jestli to není chyba jenom toho jednoho kusu a tlačili obě - prostě ta helma přimáčkla uši k hlavě takovou tvrdou vnitřní částí, jak kdyby v tom místě snad chybělo polstrování - mít to na hlavě třeba hodinu, tak by mě snad uši upadly. Zkusil jsem i velikost L - tam sice uši tolik netlačili, ale to bylo spíš proto, že mě byla velká a celkově mě na hlavě kloktala. Další věc, že když jsem jí měl na hlavě a sklopil jsem sluneční štítek, tak bylo jasně znát, jak ten štítek zkresluje pohled - jako kdybych koukal skrz trochu zvlněný sklo, nebo jak to popsat. Ta nízká cena prostě musí bejt někde znát, no... a tady je znát asi uplně všude. A to podotýkám, že jsem nenáročnej uživatel a ke spokojenosti mě stačí málo - dva roky jsem jezdil v integrálce taky z Lidl akce za 700Kč a stačila mě, kdybych nedostal k narozkám lepší, tak v ní asi jezdím do teď. Ale tohle opravdu ne.
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP
Mr.Voza

1000+

Reputace: 48
Skútr / moto: Aprilia SR50 tuned, Aprilia Leonardo 250 serie
Tuning / úpravy: Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP

Příspěvekod Mirus1 » 15 úno 2016, 16:49

Tak, já tam byl dneska taky a po roce jsem si tu vyklápěčku nasadil na hlavu znovu, abych zjistil, jestli se kvalita provedení od loňska trochu nezlepšila. Schválně jsem v ní přešel tak 10m sem a tam za divných pohledů několika zákazníků :D, no a vrátil, já už mám přilby dvě, ale tohle taky ne. Loni jsem si zkoušel vyklápěčku Shark Evoline 3 a to už je sakra značka, ale taky jsem ji nekoupil. Nakonec jsem skončil u integrálky.
No ale koupil jsem na zkoušku dneska v Lidlu to spodní triko za 399,- Doma vyzkoušel a za půl hodiny vrátil, takže mě Lidl asi přestane mít rád :D
Mirus1

750+

Reputace: 189
Skútr / moto: Sym Joymax GTS 125i Sport

Příspěvekod Garrett » 15 úno 2016, 17:18

Má cenu zítra vůbec jet do Lidlu pro něco z toho? Chtěl jsem termoprádlo a mrknout na tu vyklápěčku, ale jestli tam mají pár ks od všeho, tak to nemá asi cenu, stejně bych se tam dostal buď odpoledne (Vyškov), nebo až večer do Prostějova, tam by toho mohlo být víc
Bylo - Kymco Downtown 125i 2013
Je - Honda Forza 125ccm 2017
Garrett

250+

Reputace: 39
Skútr / moto: Honda Forza 125ccm. 2017 Bílo modrá

Příspěvekod PBM2 » 15 úno 2016, 17:28

Zda má cenu jet vůbec do Lídlu? Má, ale hned zkraje, protože na každé prodejně mají od každé velikosti určitý počet kusů a ty, co jsou nejčastěji kupované, zmizí jako pára nad hrncem a zůstanou ty z obou konců, malé a velké, případně kusy, které budou při prodeji zákazníky nějak poškozeny (obal, zaměněny velikosti v obalech, chybějící popisky, atd.). Takže pokud nepřijedeš co nejdříve, když akce začne, tak asi jezdit kdovíkam jen kvůli této akci bych zrovna nedoporučoval, snad jen když to budeš mít při cestě (tedy pokud místo rukavic nakonec nekoupíš kilo mrkve, salám a 10 rohlíků :lol: ). To už je jistější se poohlédnout v běžných nabídkách, když jsou doprodeje, výprodeje, předsezónní slevy apod. 8)
Čínská kráska bere "Kolik potřebuje" :-)

Fotogalerie / Profil na motorkáři.cz / Čínská kráska
PBM2

750+

Reputace: 134
Skútr / moto: Motorro Sonny 50 2T
Tuning / úpravy: Ano, jsou.

Příspěvekod Garrett » 15 úno 2016, 17:51

Hezky jsi to popsal :lol:
Bude to v podstatě při cestě, tak uvidíme, ale šance, že budou něco mít, navíc v mé velikosti, je mizivá. To aby si člověk vzal dovolenou, kvůli akci v Lidlu :D
Bylo - Kymco Downtown 125i 2013
Je - Honda Forza 125ccm 2017
Garrett

250+

Reputace: 39
Skútr / moto: Honda Forza 125ccm. 2017 Bílo modrá

Příspěvekod PBM2 » 15 úno 2016, 17:55

Tak nějak :lol: . Ne, ono se tam dá sehnat i věci, co jsou v pohodě. Bohužel to ale není jako v klasických motopotřebách, kde je větší výběr po dlouhou dobu s možností případného objednání, když zrovna není velikost nebo značka. Tady to buď vyjde nebo ne, další šance bude zase až za další rok :lol: :wink: 8)
Čínská kráska bere "Kolik potřebuje" :-)

Fotogalerie / Profil na motorkáři.cz / Čínská kráska
PBM2

750+

Reputace: 134
Skútr / moto: Motorro Sonny 50 2T
Tuning / úpravy: Ano, jsou.

Příspěvekod crhy » 15 úno 2016, 19:44

Takže jsem po 2 letech spokojeného užívání kukly dnes koupil znovu tu samou, k tomu ještě 2páry ponožek a spodně - měli poslední v mé oblíbené velikosti.
Bylo to už dost probrané, ale zrovna kukel tam bylo dost, ponožek už po mě jen menší :-D, škopek z lidlu rozhodně nebrat, jestli máte svojí hlavu rádi. Rukavic tam bylo posledních 5párů. Byl jsem tam kolem čtvrté odpoledne.
Ex: Majesty 400; X-max 250 ; PCX 150v3; Sixteen 125; Katana 50/70; 2x Babetta 210

Profil motorkáři: http://www.motorkari.cz/profil/?uid=253 ... ky&scr=300

Všeliké kvaltování toliko pro hovada dobré jest!
crhy

2500+

Reputace: 463
Skútr / moto: Honda SW-T400; Manet S.Maxi (1998)

Příspěvekod scarabeo500 » 15 úno 2016, 21:01

Asi nejsem dost náročný. Mně se ta přílba docela líbí. Uklidnila mě zmínka Mr Vozy o váze, protože já jsem měl dojem, že je naopak moc těžká.
scarabeo500

250+

Příspěvekod Valheru_KOKr » 15 úno 2016, 21:13

U Lidlu jsem se na váhu vyklápěčky dotazoval a má mít 1,75 kg
Kája

Yuki CITY 125 - Nová čína, s jasnou historií a zcela nejasným osudem
Kokříkovi cesty
Nevidí mě! Neslyší mě! Nepředvídá mě! Nedává pozor! Nerespektuje mě, protože jsem na 2 kolech! Vím to, předpokládám to, a proto ještě jezdím a stále píši!
Valheru_KOKr

250+

Reputace: 33
Skútr / moto: Yuki CITY 125
Tuning / úpravy: Ne

Příspěvekod madma » 15 úno 2016, 21:22

Já byl dnes pro rukavice... Za pětikilčo asi dobrá volba. Na léto to asi nebude, ale jaro a podzim v tom odjezdím určitě :D
Piaggio XEvo 125 --> Suzuki DL650 V-Strom
madma

100+

Reputace: 9
Skútr / moto: Piaggio X Evo 125 / Suzuki DL650 V-Strom

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek