Timgad píše:No a není jednodušší nakoupit tam, kde to jde bez slevy za stejnou cenu, jako u vychcánka prodejce se slevou? Však víme, jak je to s těmi slevami, že? Tedy s vyjímkou ojedinělých skutečných slev.
Louis není u "vychcánka" Nakupujem tam už 6r dá sa povedať že mám odtial 80% vecí ale už tam nemám čo kúpiť, jednak mám všetko a ten tovar sa tam moc neobmieňa.Je to taká stredná kvalita ale nenáročného poteší široký sortiment tovaru ktorý si v mnohých prípadoch dajú vyrábať pod svojou značkou.Tie zlavy sú tam reálne a po skončení akcie idú zase na pôvodnú výšku čo inde už ani nie alebo len zanedbatelne.Ďalej na konci roka pripočítajú body za nákup ktoré premenia na eurá.K dispozícii je tam čistiaci spray na helmu a utierky,čo vždy poteší.Prípadné reklamácie vybavujú promptne bez náznakov neochoty alebo hladania dôvodu ako to neuznať.Obsluha príjemná, ochotná a v sezóne som tam vydel aj predavača hovoriaceho po slovensky ako zase iného po česky a keď tam nie sú týto tak po srbsky vedia viaceri.
Skúsenosti mám len z rakúskych predajní vo Viedni Triester strasse a Kagraner platz(louis giga)