Ciao A co tenhle T-max 2008? 1. majitel, původ ČR (i podle tachometru, který je v km, nejde o dovoz z USA), ....
_tmax.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve. Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
Je vidět, že i globální krize může mít své výhody (tedy pro kupujícího) Prodávající z toho musí bejt na prášky (za těch 90 litrů se tedy moc nepovozil )
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve. Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
http://www.mcf.cz/zbozi/boty-oxtar-endo ... -101-99943 - boty určené i pro volný čas ze super cenu. Protože jsem si už jednou Oxtary objednával (sice jiný typ) doporučuji si je objednat o 1 číslo větší než normálně nosíte
Ciao Ty botky fakt vypadaj sqěle a za tu cenu jsou super. Bohužel mám tuctový nohy - moje velikost 42 tam už není
To all: Nashle na Seči
Tak bohužel dnes jsem měl telefon z MCF, že boty ve velikosti 47 už nejsou skladem, tekaže jsem ostrouhal ... Na druhou stranu musím vyzvednout přístup MCF. Nejen, že jsem byl kontaktován takřka ihned po objednání, ale po omluvě následovalo možné hledání jiné alternativy.