[quote=Roger][quote=Daelimek]Tohle nebudu řešit,každý má svůj názor,myslím že na realizaci naší vlády se ty různorodé názory dají krásně pozorovat... :rolleyes:[/quote]
co sem pleteš politiku.že se někdo neumi chovat zato nemuže žadna politika,a znaš pořekadlo o ty potrefeny huse?
[/quote]
vysvětloval jsem odlišnost názorů,a příklad měla být třeba ta naše politika,myslím,že jsem to napsal dost jasně...nevím jak vám,ale mě se na to slavné AB forum nelze ani přihlásit,ba dokonce se mi už ani neobjeví jeho stránka...Nebudu se do toho plést,když ani pořádně nevím o co jde,ale pokud je něco zažitého,běží to a najednou se to zruší,je to divné...kdyby takhle fungovali sámošky,umřeme hlady... :rolleyes:
TO Tomulátor: AB forum jsem využíval,proč by né?ALe to jak píše dotyčný marek o tom,že se nějaké příspěvky náhle ztrácí,tak s tím souhlasím,ne jednou se to tam už probíralo,že jakmile se někomu něco nelíbí a má v kompetenci mazání příspěvků,tak vesele maže,sám jsem chvíli moderátor byl a svojí funkci jsem dělal svědomitě,ovšem stále nevím,proč mi byla tehdy odňata,asi jsem měl odlišné názory na věci než vedení...