Bylo to tak, že jsem jel Kokořínsko a za Mšenem jsem v dáli viděl mlýn, bylo už dost hodin (za hodinu tma), tak jsem se tam zajel mrknout, cesta k němu ze státovky byla po pěkné šotolinové cestě, ale cesta byla oklikou dost daleko, tak jsem si mlýn vyfotil, pokochal se (Vrátenský Větrák) a upaloval domu.
Jel jsem již raději druhou stranou, nýbrž to vypadalo, že je to blíž na silnici, ale bylo to taky dlouhý, tak jsem trochu přidal, aby to trochu "odsejpalo" ale na tý zk.. vený cestě byla najednou velká díra (strouha), holt vzal jsem za zadní brzdu, ale jelikož to má CBS, tak se kousnul předek a srovnat to už prostě nešlo (270kg +já) tak jsem v poslední chvíli z toho vypadl (asi pět rychlejch sudů a kus po zádech), celej pád byl nekonečný, trvalo to snad "hodiny" než jsem se zastavil a pamatuju si každou "pikosekundu" - nemohl jsem dát jinak natažený ruce( bo centrifůga), viděl jsem všechny ty kameny, co mi prolétly kolem přilby
no a když jsem jel po zádech, tak jsem si moc přál, aby jsem se už konečně zastavil. Zvedl jsem se, levý koleno hodně bolelo a nárt na pravý noze, neboť bota byla na cucky
, jinak hadry a helma přežily bez větší újmy (pár oděrek atd...), no rychle jsem to zvedl, posbíral střepy, oddělal světlo, nastartoval - neboť to má pádový sensor. Potom celý bolavý jsem upaloval rychle domu - cca 60km. Ve Mšeně jsem míjel hlídku PČR a ani jim moc nepřišlo divný, že jedu na tak rozmrd.. nym skůtru, který ještě k tomu vypadal, jakoby na něj někdo hodil 2kýble hlíny
.
IMG_20181018_153123746-1008x756.jpg
IMG_20181018_152918165_HDR-1008x756.jpg
Tohle jsou fotky za zhruba 25tis (zatím můj odhad vč. celolaku).
Jen by jsem ještě jednou touto cestou moc poděkoval všem svatým, neboť se mi v podstatě nic vážnýho nestalo
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.