foky píše: V sobotu projetá Šumava, celou dobu po Šumavě jasno s teplotami kolem 15-20°. Na Lipně chodili lidi normálně v krátkejch rukávech.
No mě se zdálo, že jsem tě potkal a teď když to tady čtu začínám tomu i věřit. Jeli jsme s Evíkem celou Šumavu při hranicích od Železné Rudy až na Lipno a přes Rožumberk nad Vltavou, kde je mimochodem překrásná nová silnička hnedle až do Krumlova. Cíl byl v Budějovicích na výstavě kam jsme přilétli kolem 14h. Mohu potvrdit, že i na výstavišti jsem chodil odpoledne je v tričku, což bylo letos zřejmě poslední opravdu teplé počasí
sezona každopádně končí až s příchodem sněhu či ledu. Poslední výlet v kalendáři mam již každoročně poznačenej na 24.12 kdy je ve 12:30 sraz v Sušici na náměstí, kde se sjíždí kole tří stovek strojů
pak teprve přijde nařadu postavení stroje na zdviž a zimní údržba, abych mohl být koncem února připravenej zase pomalu vystrkávat růžky
už nejedenkrát se mi ale stalo , že i leden přinesl suché silnice s jasnou oblohou a já se nemusel dlouho přemlouvat a vyjel
přiroda má své specifické kouzlo a vůně v každém ročním období a tak oceňuji jak se nám to tady během roka všechno tak skvěle opakuje, včetně nuceného půstu, aby člověk mohl udělat nějakou tu údržbu, vylepšení a správně "vyhladověl" do nové sezony