to je mela
Já ani ne že bych se bál zimy venku, ale spíš se bojím zase vyjevených spolupracovníků, že se zase budou hodně divit-pokaždé když jedu v chladnu od +10°C a méně, že jezdím v takové zimě
Ale samozřejmě už jsme si na to všichni nějak zvykly
tak jezdím i tak. Ale co jsem chtěl..no dnes jsem jel ráno nějak v -6°C a i když gripy topily fest, na dlaně to hřálo perfektně, ale jen konečky prstů byly celkem nepříjemně zmrzlé..a to tam mám i jakésitakési chrániče, které by měly chránit nárazový vítr přímo na ruce. Ale i přilbou už to šlo a už to prostě nebylo komfortní, i když jsem celkově nemrznul. Takže u mě je konečná hranice kolem 0-1-2 max-3°Cvyjímečně (ono každý stupeň dolů jde neskutečně cítit). Když jsem jel večer z práce a byla nějak ta 0°C, místy -1°C, tak naprosto vpohodě a vyhřívané gripy hřály tak jak jsem si představoval..i s konečky prstů. Jasně, mít lepší rukavice atd, bylo by to možná zase jinde..ale i tak.
Jo a zrovna jsem vyzkoušel automatické vypnutí gripů. Jak jsem ráno přijel s rozpolcenou náladou ohledně zimy, jsem zapoměl vypnout gripy, které byly samozřejmě na max. Vzpoměl jsem si asi za 2 hodiny a ani mi nestálo za to jít to vypnout
Jen asi v půlce práce jsem šel zkontrolovat, jestli tam zůstala nějaká šťáva, jestli to zafungovalo jak mělo..a super, ani jsem nepoznal, že něco zmizlo.