Dnes jsem jel do Brna, v Brně celkem sucho, tam kde nebylo, jel jsem opatrně. Horší to bylo v úseku Adamov - Bílovice, tam to ještě místy bylo namrzlé a to jsem musel 30Km/h a jistič v podobě nohou na zemi Tak jsem natankoval plnou Vervy 100, kdyby už to na to nebylo, abych měl "palivo na zimu" Ale jinak super projížďka. Ale taky - už jsem byl v Brně sám.
Nebyl... , Já to ještě dnes taky prubnul, když ráno byly +2.. Ale musím říct že hned za Kuřimem směrem na Jinačovice to bylo kluzký, ale tam je to tak celkem často, takže jsem to čekal. Jinak jsem dnes na Holandské viděl bílé asi SH, takže už 3ks, pokud jsi to nebyl ty . Ale dnes už je to opravdu naposledy
Já dnes ráno kolem 9,50 hod potkal na příjezdu do Brna na Sportovní bílou Agilitku, říkal jsem si - máš můj obdiv! Sice sluníčko svítilo, ale teplota žádný zázrak a silnice byla mimo vyjeté stopy taková "kluzce vlhká". Na křižovatce pak odbočoval vpravo na Pionýrskou. Tak schválně, jestli je to někdo odsud
Včera dva extrémy, ráno -6° ale sucho takže jsem v zatáčkách pořádně "letně" otestoval Metzelery FeelFree Wintec a odpoledne 20km střídavě na náledí a na mokru v precizně kolmé, trošku potentované, poloze zpět A úúž to vypadá na zimní rukavice
Tak já dnes ráno poprvé sdíral námrazu. Už jsem několikrát shrnoval takovou jemnou vrstvu sněho-ledu, ale dnes bylo sedlo namrzlý a já vůl měl jen hadřík, kterým se to seškrabovalo dost blbě. Pak ještě oškrábnout budík a jelo se. Z práce se budu vracet až někdy kolem půlnoci, tak jsem zvědav jak bude.
Mimochodem, někdo jste tu psal o tankování jiného paliva v zimě, já zatím jezdím na standardní Natural 95, má nějaký smysl tankovat něco jiného?