[quote=Mefisto]A to jsem mel je z Ostravy do Brna po stare? Nejsem blazen[/quote]
kdyby jsi měl nějakou čínu nebo něco podobného co má motor jak holící strojek :rolleyes: tak by ti nic jiného nezbývalo a ještě bys byl na cestě domu.
No to asi jo.
Ale zase by me neliskal vitr chvili zleva chvili zprava :p
At uz je aspon 15st.C a konec brezna
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
No jen jsem to polechtal a bylo tam 160km/h, ale hned jsem byl zpatky na 130km/h - to bylo jen takovy zkamaradeni
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
To ne ja jsem slusnej a umim jezdit v kolone, tak jsem na ne vzdycky pockal
[quote=kraken.99]tak jsem byl dneska zkontrolovat chaloupku jestli ještě stojí silnice sice byly mokrý ale nepršelo blbý to bylo jen v silném větru ale naštěstí vysoké plexi je na tohle super takže jsem dal 294 km a paráda [/quote]
Taky jsem se byl o vikendu projet.Cekem asi 70 km, v sobotu prselo,ale dalo se, v nedeli to bylo jeste lepsi. Neprselo a bylo teplo. Taky se uz tesim az zacne sezona (pristi tyden ma byt za - )
tak trosku jsem se taky o víkendu projel. skutr chytl hned na podruhe coz jsem az necekal. Sice trochu prselo ale bylo kolem 10ti stupnu. Najel jsem asi 75 km.
[font=arial]Motorkář ježděním žije a jeho stroj je jeho nejlepší kamarád!![/font]