Luthar píše:ja jazdim na Derbi gp1 250 uz rok a som spokojny, aj posedom, manevrovatelnostou, hlavne po meste.
micik píše:Luthar píše:ja jazdim na Derbi gp1 250 uz rok a som spokojny, aj posedom, manevrovatelnostou, hlavne po meste.
No ved prave to rozmyslam ci dat peniaze do 125 alebo predat ju, spravit vodicak na 30kw a kupit 250, a asi by som siel tiez do Derbi GP1 250,, aj ked som niekde cital recenziu ze vykonovo neni nic moc
micik píše:Luthar píše:ja jazdim na Derbi gp1 250 uz rok a som spokojny, aj posedom, manevrovatelnostou, hlavne po meste.
No ved prave to rozmyslam ci dat peniaze do 125 alebo predat ju, spravit vodicak na 30kw a kupit 250, a asi by som siel tiez do Derbi GP1 250,, aj ked som niekde cital recenziu ze vykonovo neni nic moc
Luthar píše:Take recenzie od motorkarov ktory pisu recenziu na 250cc skuter a 5min predtym zliezol z nejakej 1000cc motorky tak je jasne ze tam napise ze je to "slabe" je to do mesta uplne postacujuce, aj mimo mesta a ani dialnica nieje problem. Nikde nieje clovek prekazkou.
keto píše:No já měl SH300i a ten se cítil ve městě jako ryba ve vodě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků