od Mr.Voza » 23 bře 2017, 15:03
JardaB: Tak to už by Tě vyšlo levnějc a líp koupit osvedčenou jistotu v podobě Multivaru, ne?
Já je chci vyzkoušet, protože se mě nechce cpát tolik peněz do Multivaru. Kostičky jsou za zlomek ceny Multivaru a co tady čtu, tak účinek je SKORO takovej, jako výměna za Multivar.
Jinak co se týká těch doporučenejch hmotností, tak na mojeho Leoše ty jejich tabulky taky doporučujou 14g (což je i hmotnost sériovejch válečků), ale po přečtení různejch fór tady i zahraničních, budu brát 12,5g. Těma tabulkama bych se vůbec neřídil - co jsem čet, tak doporučená gramáž byla vždycky moc těžká a ideální byla o těch 10-15% míň, jak je tady několikrrát uvedeno.
Jo a díky za tipy na ty shopy, koukám, že to výjde +- 50kč stejně a tam kde by se dala ušetřit stovka, tam zas nemaj mojí gramáž. Takže vezmu asi tady na Scootershopu.
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP