Zatím jsem je ještě netestnul, ale možná tenhle víkend. Jen drobnost jeden obrázek ...
15.1. edit:
V rychlosti ... dnes jsem dal do variátoru u mé Hondy SH 125 rv 2008, najeto cca 50 tis. válečky Dr. Pulley 11,0 g a fungují. Originální válečky váží 11,5 g. Jednou jsem je po 12 tis. (nakonec jsem na ně najel 28 tis.) vážil a váha byla 11,23g. Bohužel SHčko nemá otáčkoměr a tak se musíte spokojit se subjektivnímí dojmy. Jednoznačně je lepší střed otáček a i při jízdě do kopce skútr lépe drží rychlost. Určitě je skútr/variátor méně slyšet. Zrychlení do 40 km/h je tak nějak stejné a maximálka také. Otázkou je jestli jsem neměl vzít válečky 11,5 g, které jsou viz. odkaz výše od fokyho doporučeny. Všude možně jsem ale četl o kousek lehčí. V první moment skútr zas tak tolik nejel, chtělo to tak 10 km ... uvidím jestli bude další zlepšení ... zatím jsem s nima najel jen 50 km. Rozhodně se nejedná o propadák. Pozitiva převládají. Otázkou je pro mě výdrž válečků a otázkou je kombinace těchto válečků a např. jiného variátoru. Já tam mám originální od výrobce.