8steve píše:je třeba zhodnotit, jestli je použití silnější žárovky možné. zatím jsem se nesetkal s žádným problémem. první co dělám, pokud má stroj 35W žárovky je, že měním za 55W. roky a desetitísícemi km ověřená spolehlivost. vlastně akorát na leonardu byl drobný problém, že se opaloval jeden kontakt, takže jednou za dva roky (30tis km) bylo třeba ho očistit. jinak vždy bez problému. vůbec bych se toho nebál
amaize píše:8steve píše:je třeba zhodnotit, jestli je použití silnější žárovky možné. zatím jsem se nesetkal s žádným problémem. první co dělám, pokud má stroj 35W žárovky je, že měním za 55W. roky a desetitísícemi km ověřená spolehlivost. vlastně akorát na leonardu byl drobný problém, že se opaloval jeden kontakt, takže jednou za dva roky (30tis km) bylo třeba ho očistit. jinak vždy bez problému. vůbec bych se toho nebál
toto sem tu hledal , takže když to máš vyzkoušené , tak dej svůj názor , mám na x-maxu 12V 35/35W H1 a v záloze mám H4 12V 40/40 W (mají určený svůj účel a super svítivost v *ortech*)- myslíš si , že výměna bude k dobrému , o pálení svorkovnice nebo dokonce paraboly nemám obavu , ty sice píšeš že dáváš 55W , ty moje staré sice svítí docela dobře , ale zajímá mě názor někoho jiného kdo to vyzkoušel , ještě takhle , mi svítí oba světla jak potkávací tak dálkové , oslňovat by to nemělo , si myslím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků