jako je mi jasná podstata že točit to musí ale za zkoušku nic nedám
skusím jen o trošku přidat a uvidím co se bude dít.Vratit to z5 mužu kdykoliv.Mě to při origo varci dávalo do cca 60km néjákejch 5,500ot a pak to šlo z rychlostí nahoru do 7t a rychlosti 80-85km.a nějákejch 95z kopce sem točil 8t.Takže bylo krásně poznat kde měly valečky hranici.u tohodle je to pořád a všude i v kilu 7t podle toho soudím že by se dalo těšíma valečkama dosáhnout větší maximalky na ukor rozjezdu.Mě osobně de spíš o maximalku než o velký odpaly z křižovatky.Jezdím nejvíc dlouhý useky kde je max.pro mě lepší.Poladím a dám vědět.
-- 23 kvě 2018, 14:02 --
tak sem tam prdnul hned z prva 13gr válečky a světe div se ono to jelo uplně stejně jak z origo 10,3gr.Nevim jak je to možný ale je to tak,možná že akcelerace byla o malinko vlažnější ale tot vše.Tak sem tam dal z5 10,3gr a tím sem skončil z laděním.Ted už budu jen jezdit.Ještě bych dodal že pro dotažení a povolení sem použil el.utahovák
https://www.zbozi.cz/vyrobek/einhell-cc-iw-950/ a musím říct že je naprosto supr.Takže vřele doporučuju.Samozdřejmě sou i levnější,Já ho pořídil noví za 1500kč.Pro mě jakožto pro člověka co se hrabe v autech a všem možným se tendle vyplatí daleko víc než levnější ale zas docela k ničemu max na ten variator.