Motodoktor chovej se slušně piš slušně a nic se ti nestane. Já myslí že to není špatná věc,když člověk jezdí ve dvou nebo víc naložený.Něco podobného myslím řešili na konkurenčním foru.Pro B650 samozřejmě domácí výroby a chválili to.Už žádné škrtání stojánkem v zatáčkách,ve dvou i s nákladem,záleží co by to udělalo s menším strojem a bez naložení.Stroj od stroje je jiný,pokud nevyskoušíš,nezjistíš.
[quote=Mach.002]Motodoktor chovej se slušně piš slušně a nic se ti nestane. Já myslí že to není špatná věc,když člověk jezdí ve dvou nebo víc naložený.Něco podobného myslím řešili na konkurenčním foru.Pro B650 samozřejmě domácí výroby a chválili to.Už žádné škrtání stojánkem v zatáčkách,ve dvou i s nákladem,záleží co by to udělalo s menším strojem a bez naložení.Stroj od stroje je jiný,pokud nevyskoušíš,nezjistíš. [/quote]
Nějak němčina není mé hobby, ale podlě mě je to ložisko pod kontrastku takže mi nějak nejde do hlavy jaký to má vliv na škrkání stojánkem v zatáčkách...???
Pro mě je němčina taky cizí jazyk.Já z toho vyrozuměl že chce podložit,přitvrdit pružiny.Co je tam napsáno to opravdu nevím ale vypadalo to tak. :thinking: B)