Chtěl bych zkušenější požádat o radu. Překopal jsem svoji čínu Yuki 2T 50. Vyměnil jsem motor za 70 ccm, dal variátor od Malossiho, vyměnil spojkovou pružinu za bílou od Malossiho a vyměnil i spojku za deltu od Malossiho.
Teď ty problémy....řeším problém s filtrem vzduchu. Rozebral jsem ho ( je tam ta plastová černá krabice nad zadním kolem) a zjistil jsem, že ten molitan co tam byl je totálně rozpadlej. Prostě hnus čínskej. Co tam dát teď ? Mám tam dát nějakou molitanovou náhradu třeba od Stage 6 nebo mi někdo doporučí něco jiného ? Racing filtr je asi moc velká akce, protože by to pak strašně žralo a to nechci.
Dále dotaz na spojkovou pružinu a spojkové pružinky. Měnil by to někdo za tvrdší ? Třeba žluté ? Teď je tam vše bílé, protože jsem to kupoval původně na válec 50ccm. Jenže stačí to teď na tu 70 ?
Další dotaz se týká válečků.....nějak né dobře se to rozjede. Představoval bych si lepší rozjezd ...na 2T. Teď jsou tam 7 g, ale nevím jestli to na 70ccm není moc těžké.
Poslední dotaz je na trysku. Doporučení o barvě znám už po paměti, ale když jsem dal větší trysku (původně 68,5) 69 tak to po přidání umřelo ..prostě jsem přidal, tupě to zahučelo a zdechlo to. Dal jsem původní trysku a normálně to frčí. Barva na trysce je tmavší, ale nijak extrem zanesená není. Přijde mi divné, abych dával menší trysku než byla,když mám větší válec....
Možná to taky bude tím filtrem......... nefiltrem
Může mi někdo prosím dát pár rad ? Díky moc
Ještě jsem dal street výfuk jsem zapomněl dodat......