znova zdravím, jakožto nováček se to asi sluší:). no budu reagovat na všechny odpovědi obecně. tak před burgmanem jsem měl gsr 600,ale byla to malá motorka (mám 195 cm ......) a to je celý problém. jezdím teď po praze (jsem z Karviné
) a B je excelentní v praktičnosti, protože to co uložím do té motorky, tak to musí mít banda s malými auty "kombíka"
. hayabusu jsem si byl málem obědnat předevčírem:) (2009 je supr dupr a je i na moji výšku!!), ale cesty na východě prahy stojí co se týče kvality za hovn.. a nakonec, tam neuložíš nic (i peněženka je problém!:))
GP800 jezdím každý den, jelikož ji má můj společník a musím říct, že to je pila a nic mezi skůůůtry se jí nevyrovná a to jsem testoval i šíleného maxe:) zde se bavím o zrychlení, protože do zatáček mi GP800 proti Burgu a Maxe připadá jako to klopit na židli v kuchyni ( je to jen můj pocit??? mám skoro dva metry a těžiště taky dělá hodně.....) , každopádně provedení je geniální! taková všudypřítomná kompaktnost stroje....brzdy:) a tak, no dobre no:) (beru to jako ferrari) (kámoš si koupil luxusní integrálku GIVI (právě GP800) a nevejde se mu pod sedlo!!!!.....) italové jsou jináč supr!! RSV 1000 mňam
chci zkrátka zůstat u B a i 8 koníků je v pohodě, vzhledem k váze stroje se to pozná, není to auto. výfuk jsem našel i za 6600 vč. DPH to je starvitelné, ale očekávám, že najdu nějakou komplexní kůru, jestli mi teda kucíí rozumíte???