Zdravím,
máte někdo na svém Burákovi tenhle výfuk ? - ladil jste někdo karburátor (ročníky bez stříkačky) po montáži tohoto výfuku ?
Jde mi o to,že krátce po koupi svého Buráčka (r.98) jsem nainstaloval výše zmíněný výfuk, bohužel co se nestalo po měsíci takřka denního ježdění - motor se zastavil s podezdřením na zadření - včera se rozebral - zadřený píst a zadřený na klice - pokdle kluka,co na tom dělá se ten motor přehřál ....
pročetl jsem fóra,kde jsem vydedukoval,že jsem to asi způsobil instalací toho laďáku a nepřízpůsobení karburátoru .... chudá směs a tím pádem vysoká teplota spalování .... dovršil jsem to instalací filtru Malossi double red sponge namočení v oleji pro filtry - zase víc vzduchu - to přidření se stalo asi 3 dny po instalaci toho filtru .... s výfukem jsem jezdil zhruba ten měsíc.
možná se motor tímto neoddělal - proto potřebuju vědět jestli náhodou někdo s tímto výfukem nejezdí ( http://www.scootershop.cz/4288-vyfuk-le ... -5596.html ) .... jen pro zajímavost svod od válce má takřka dvojnásobný průměr trubky než originální výfuk - nafotím
ještě mě napadá - skůtr střílel do výfuku ale pouze při "chcípání" motoru - to si střelil skoro vždycky - střílení do výfuku značí taktéž chudou směs.
Díky za reakce.