Jelikož Boost Bottlům absolut nerozumím zajímalo by mě pár věcí. Nejlepší by bylo kdyby mi odpověděl někdo kdo ho má. Zaprvé nechápu, kam se to montuje. Je sice napsáno na e-shopu skutrtuningu, že je připojený mezi karburátorem a klapkami, kde funguje jako vakuová pumpa címž se docílí toho že směs se nevrací zpět vzduchového filtru a neprochází zpět přes karburátor kde by byla znovu obohacena. Tímto se docílí lepší reakce na plyn ve spodních otáčkách a v konečném důsledku také lepší spotřeby, ale nechápu jak se to tam montuje. Prostě absolutně nechápu ten šystém. Vim sice kde je karbec a taky vim, kde je sání, ale kam se dává ta trojnožka tj. rozbočka pro hadice nechápu. Jak se to dostane na karbec, nebo úplně k těm klapkám, tomu taky nerozumim. Zvládnul by mi to někdo vysvětlit, případně poslat fotku jak to má na scootu navedený tam kam to má jít? Zajímalo by mě taky jestli to nějak něco přidalo na jízdě a jak? Díky předem za odpověď, jestli se toho teda někdo ujme B)
Jen pro upřesnění: Zajímá mě Boost Bottle Stage6 co stojí 799kč, což mi nepřijde moc, pokud to ovšem v něčem přidá.