Tady v Plzni je to ale spíš konkurenční boj. Nevim jestli znáte čerpačky TANK-ONO,tak ty mívají široko daleko nejnižší cenu,třeba o 2-3 kč na litr méně oproti ostatním a tak se zřejmě utvořil kartel a všechny (nebo alespoň OMV,Shell,Benzina) kolem kterých denodenně jezdim,utvořily kartel a šli na stejnou cenu jako ONO....lidi pak raději vemou u známé značky než u ONA....
Kousek za Plzní už jsou ale ceny stejné jako jinde,to znamená jak píšeš kolem 37-38 kč...na dálnici ještě víc.
Ty samé zprávy mam od kamaráda,který tankoval na Shellce u Vysokého Mýta,kde je také čerpací stanice TANK-ONO a také tam mají na Shellce naftu za 33,5...takže to bude nejspíš celoplošně po republice všechny benzinky v blízkosti ONA.........alespoň je vidět jaké mají marže,když mohou takto hýbat s cenama a dostat se na cenu neznačkové benzinky.
nedory - jedná se o Fiat Doblo 1,9 JTD - 100 koníků,takže pěkná krabice.. Naloženo skútrem,stanem,bednama s nářadím a dílama a tašky s hadrama + koberec ))) Do Prahy jsem jel po dálnici,ale jen tak kolem 110-120 a pak po okreskách až do Český Lípy normálka kolem 80-90,za Mělníkem to bylo pomalejší,tam se jelo pomaleji a nedalo se moc předjíždět. Moc jsem to nehonil,to je fakt,ale brzda provozu jsem taky nebyl (krom dálnice,tam jsem předjížděl tak kamiony a autobusy ))). Najeto 400 km,na začátku vynulováno a zpátky doma hlásil PC 24,2 km/l....ještě záleží jak hodně kecá palubák....ale dalo by se tomu i věřit. Kolem 4,5-5 s tim jezdí normálka dva lidi co znam. Tatík s tim jezdí na couračky kolem 5.....Jel jsem s tim poprvý,už mi nebavilo nakládat skútra do Volva na ležato ))) S Volvem jezdim za skoro 3x tolik.....naštěstí plynu