Heleďte, nejsem tvrdohlavec a vaše názory neignoruju, ale nehoní mě teď vteřiny, abych si nepočkal do víkendu, než sundám variátor a kouknu se dovnitř, abych věděl, jestli to dám na tu prohlídku, nebo jestli je to na první pohled moc velká investice a prohlídka je už zbytečná. Pokud to bude dobré, tak prohlídka a pak už se ví úplně. Vím, že vy už máte daleko víc zkušeností a hodlám jich využít, ale nechci se zase ukvapit, obzvláště po dnešním testu. Minimálně zatím vím, že Majesty 250 je má volba, i kdyby to nebyla právě tahle. Chce to zachovat chladnou hlavu a nenechat se ovlivnit chtíčem, což si myslím, že zvládám, jelikož mam na čem jezdit, i když tohle nevyjde.
8steve píše:Vy jste si museli s quinnem opravdu rozumet...
Teď jsem se zasmál! Máš pravdu, je to věčnej optimista, ale je vidět, že mě neznáš. Bohužel nemám tolik pozitivní energie, jako on...
edit:Tak je hotovo. Jsem opět sirotek! Díky všem za názory a zkušenosti. A teď už jdu jen po Yamaha Majesty 250, kouknu na odkaz, co mi tam hodil Rady. Držte palce...
Tak už mám domluvenou schůzku a jdu se na to podívat, chlápek vypadá solidně, neni to kšeftař...