Mr.Voza píše:Koukám do podpisu, že tam máš udeveno Aerox 50/70 - předpokládám teda, že tam budeš mít asi 70ccm kit, žejo? V tom případě je normální, že Ti to sériovej startér nenatočí - motor má větší kopmpresi a sériovej srartér na to nemá sílu. Mám v SRku stejnej motor, jako má Aerox (Minarelli horizontal) a sériovej startér mě 70ccm válec taky nenatočil. Kupoval jsem do něj nějakej výkonější startér na Scootlandu a ani s ním to není 100% - natočí jenom teplej motor, jak vychladne, musím nakopávat.
lucie píše:Mr.Voza píše:Koukám do podpisu, že tam máš udeveno Aerox 50/70 - předpokládám teda, že tam budeš mít asi 70ccm kit, žejo? V tom případě je normální, že Ti to sériovej startér nenatočí - motor má větší kopmpresi a sériovej srartér na to nemá sílu. Mám v SRku stejnej motor, jako má Aerox (Minarelli horizontal) a sériovej startér mě 70ccm válec taky nenatočil. Kupoval jsem do něj nějakej výkonější startér na Scootlandu a ani s ním to není 100% - natočí jenom teplej motor, jak vychladne, musím nakopávat.
aha tak to bude nejspiše ono mam tam :litinovy valec,malossi70 sportovni klikova hridel s6HPC minarelli variator poliny 9valečku karbec 17,54 Dell orto ladeny vyfuk .tak jo skusim se podivat po najakym silnějšim starteru (nebo co mysliš vakašlat se nato ?a raději nakopavat ?
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz a 13 návštevníků