Už půl roku řeším problém ohledně startování mojí Vespy. Koupil jsem novou baterii, 2 různé podtlakové ventily. vyčistil svíčku... a Problém přetrvává. Ještě rok zpátky jsem nastartoval za vteřinu držení el. startéru. Od té doby už to tak nejde. Zmáčknu startér, baterka točí točí, ale motor prostě nechytí... když k tomu přidám plyn tak za 1-2 minuty nepřetržitého drnčení se motor chytí, ale vypouští obrovské množství bílého kouře z výfuku a nedrží otáčky... když se plyn stále přidržuje kouř už není tak hustý, ale na silnici 40-50 metrů vůbec nejede a vydává podivný zvuk a po 50 metrech jakoby podřadí, nabere otáčky a jede bez problému. Nohou s přidaným plynem se dá také nakopnout ale třeba po 30 pokusech. Zjistil jsem, že do karburátoru teče nepřetržitě benzín. Všechno odpovídalo vadnému podtlakovému ventilu tak jsem koupil nový. v tu chvíli všechny problémy zmizeli, ale asi na týden. Po týdnu (teď) znovu teče benzín skrz ventil plným proudem ať motor běží nebo neběží a motorka se znovu nedá nakopnout. Nechci věřit, že by ventil vydržel týden a proto se snažím dopátrat jinému problému. Prosím o pomoc.