[quote=rick]No nezvodnatí-já třeba,když u sekačky nevyjedu benzín,tak na jaře nemám šanci nastartovat,hoši v MOUNT.mi řekli,že je to třeba,a od tý doby bez probl.Ale ta nemá startér.U traktůrku to chvíli trápim a jde to.
Ale ještě k baterce.Jelikož jsem v tomhle úplnej laik,tak by mě zajímalo,jak poznám gelovku.Včera sem jí vyndal a je tam napsaný:method charging
STD 0,9A x 5-10h-chápu,Pak ještě PB SUPER MF Valve regulated lead acid batery.Tak nevim.Předpokládám,že to je gelovka,je to novej stroj.Díky za odp.[/quote]
gelovka je uplně stejná jako klasika...taky se tam leje elektrolit jako do normální taky obsahuje olovo jako normální.Jedinej rozdíl je v tom,že je tam ten elektrolit nasáklej v nějaký tkanině a baterka nemá odvětrání tudíš může bejt v jakýkoliv poloze.další trošku problém je v nabíjení..tím ,že nemá odvětrání tak se musí při dobíjení hlídat aby se moc nepřehrála.Pak to totiž začne plynovat a jak to nemá kam utíkat tak může v extrémním připadě až bouchnout ,ale to spíš dřív vystřelí ten gumovej pásek kterym je zavřená.
Tady jsou fotky,ale hlásilo mi to nějakou chybu tak to snad půjde otevřít.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi ... hp?id=4088