Zdravim vas. Mam asi mesiac Suzuki Burgman 400 r.v.2006 Najazdene nieco cez 12 000km
Problem som startovanim som si po prvy krat všimol tento tyzden. Namontoval som do scootra lacny cinsky alarm a zapojil som ho priamo na baterku. Vsetko bolo vporiadku az do chvile ked som sa rozhodol nastartovat. Z pravej prednej strany sa ozivalo len cvakanie relatka a ziadne startovanie. Niekolko krat som vytiahol kluc skontroloval ci mam hore bočny stojan a vsetko zopakoval ale stale nic stale len ten zvuk zopinania neakeho rele. Hned ma napadlo ze to bude tym alarmom tak som ho odpojil ale nepomohlo. Asi po 10 minutach nervozity som vymontoval baterku a pochvili znova zapojil, zhodil som scootra z hlavneho stojana otocil klucom a nastartoval... Asi o den neskor sa mi to zopakovalo, po prejdeni asi 80km som zastal na benzinke natankovat a znova len cvakanie ale stym ze uz som nemusel baterku vyberat a po chvili skuter zas normalne nastartoval. Prosim vas stretol sa stym uz niekto ? Neviete mi poradit co by som mal skontrolovat, moze to byt zaoxidovany kontakt niekde ? Akurat si neviem vysvetlit ze vacsinou nechce naskocit ked ho mam na hlavnom stojane.
Ešte ma napadlo že mi dovtedy nefungoval ukazovatel zatiahnutej pohotovostnej brzdy na palubvke, ako som montoval ten alarm tak som si vsimol ze su povytiahnute kabliky z čidla (2ks), tak som ich pripojil, a uz to zacalo fungovat. Moze to mat nieco spolocne stymto problemom?
Dik za kazdu radu.