Takže tzv. dobrá vůle a slušné chování se nevyplatilo přesně tak, jak mne někteří varovali:
REKLAMACE ZAMÍTNUTA Z DŮVODU POUŽITÍ NEKVALITNÍHO PALIVA!Hlavně mi nepište, že je to blbost. Všichni víme, že je to blbost, myslím, že to dokonce ví i v Chalupa Motors. Jenomže vědět a dokázat jsou dvě různé věci...
Takže jsem si dnes dojel do Pardubic vyzvednout Sněhurku z opravy. Kupodivu o původní nabídce budgetu na doplňky a prodloužené záruce nepadlo ani slovo. Kdo by to byl čekal...
A samozřejmě neproběhla ani žádná diskuze na téma dvou cest do Pardubic na vlastní náklady, a buhví kolika cest do Újezda (ale co, MHD mám grátis) o v součtu cca 3měsíční nemožnosti používat skútra...
Prostě reklamace byla neoprávněná, tak co by se kdo staral...
Jediné pozitivní je a v zájmu objektivity musím napsat, že reklamace sice byla zamítnuta, ale oprava motoru byla v rámci kulance provedena na náklady výrobce. Alespoň že tak. Na druhou stranu, kdybych měl vysolit nevím třeba 20 tyček za opravu, vrazil bych je radši do právníka...
Docela i věřím tomu, že to teď bude v pořádku. Ostatně když byla Sněhurka nová bylo to v pořádku více než 10 tisíc kilometrů. Jen nevím, co budu dělat, pokud se to bude opakovat třeba za rok... Že bych se třeba střelil do palice...?