od ScooterMarty » 30 dub 2013, 20:50
To Novaka: Nemám pocit, že bych tu zveřejňoval něco, co by zainteresovaní mohli pochopit jako neserioznost. Celkem v klidu a bez emocí tu popisuju vývoj věci. Nikoho neočerňuji, naopak jsem tu několikrát napsal, že jsem s Burgmanem celkově moc spokojený a že jsem se ze všech sil snažil dobrat opravy a vyhnout se jakémukoliv konfliktu. To, že dnes už jsem řekněme méně nakloněný kompromisům je dáno vývojem. Už konec minulé sezony jsem moc nejezdil, v zimě taky ne a jezdil bych, protože to mám jako jediný dopravní prostředek, teď začíná nová sezona a nejezdím...
A to, že to tu píšu má jediný význam a to sbírání informací a názorů.
Ostatně v následujícím postu napíšu dnešní čerstvý vývoj a zajímá mne názor kohokoliv z fóra, čili i tebe.
Dnes odpoledne mi volal pan Chalupa z Chalupa Motors z Pardubic s tím, že stroj rozebrali, objevili příčinu závady, (moc to nepopisoval, ale poškozené kroužky a stěna válce). Mají od Suzuki objednaný píst, válec, kroužky a hlavu, mají v úmyslu skútr opravit. Poté jej vyzkouší v tom režimu, ve kterém jej používám já (čili krátké trasy) a pokud bude v pořádku, tak mi jej vrátí. No a pokud s tím budu souhlasit, nabídne mi jako satisfakci jednak jakýsi budget na doplňky a příslušenství v docela zajímavé výši a jednak další dva roky záruky.
No a teď babo raď. Budget na doplňky vem čert, na to neskočím, ale celkově je to nejsnazší a nejjednodušší způsob řešení a další dva roky záruky jsou docela fajn argument. Na druhou stranu, jak trefně poznamenal jeden můj kamarád, když mi dají nový stroj, budu ty dva roky záruky mít taky...
Takže teď mi šrotuje v hlavě, jestli to přijmout, nebo skutečně jít do sporu. Našel jsem si mezitím právníka se specializací na spotřebitelské právo a celé to s ním proberu, ale zajímá mne i Váš názor...
Naposledy upravil
KYBLOS dne 22 lis 2013, 02:36, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou