Mám Malaguti Madison S200 karburátor Walbro WVF. Skůtr začal zlobit a přestal jet jak má. Nakonec jsem zjistili, že je v háji automatický sytič a dále membrána šoupátka a gumové potrubí k válci od karburátoru. Vyndali jsme karburátor, vyčistili, vyměnili podtlakovou membránu a sytič i s potrubím, ale skůtr stále zlobí na pomalé přidání plynu, při popojíždění začne škubat (klokotat) a nemá tah, když přidám více tak je to dobré, už jde za plynnem. Vše nastavené dle workshopu Madison i X8.
Už jsem si nevěděl rady a oslovil kamaráda co má servis. Zjistil, že jsem asi při demontáži trysky co jde jehla zapomněl namontovat a i vytratil součástku co je u difuzoru, malý kovový váleček s osazením. Foto co jsem našel na netu přikládám, tak to vypadá a patří. Nevím ani teď, zda tam má váleček být nebo ne, ale dle všeho se to v tom klokotání právě přeplavuje jde tam hodně benzinu. Membrána je celá politá benzinem až moc. Kámoš co moto dělá to připisuje tomuto problému s tím válečkem. Jinak už nevím
Chtěl bych Vás požádat, zda nemáte někdo s tímto problémem zkušenosti, dokážete poradit a nebo tento díl, popřípadě karburátor Walbro WVF na tento skůtr nebo zda by jste mi mohli někde změřit tuto součástku, já bych se jí pokusil někde nechat vyrobit. Nemohu ji jako díl nikde na webu sehnat.
Mooc Vám děkuji za pomoc.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.